Με εμπειρία και δίπλωμα UEFA Pro ενισχύεται η Κ-20

Με εμπειρία και δίπλωμα UEFA Pro ενισχύεται η Κ-20
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

CACHE_650X650_1_180835Οι Ακαδημίες της ΑΕΚ εδώ και ένα χρόνο λειτουργούν κάτω από απόλυτα επαγγελματικά πρότυπα, με ευρωπαϊκά κριτήρια και αυστηρές προδιαγραφές. Και αυτό διότι ο Άκης Ζήκος, θέλει η καλή λειτουργία των Υποδομών να φέρει άμεσα οφέλη για την πρώτη ομάδα.

Στο πλαίσιο αυτό, στο πλάι του Στέλιου Μανωλά οι υπεύθυνοι των «κιτρινόμαυρων» Ακαδημιών τοποθέτησαν έναν άνθρωπο με εμπειρία και δίπλωμα. Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Παναγιωταράς (δεξιά στην φωτογραφία) που θα είναι βοηθός του Μανωλά στην Κ20, έχει δουλέψει στον Πανιώνιο τόσο στην πρώτη ομάδα όσο και στην δεύτερη, ενώ έχει στην κατοχή του δίπλωμα UEFA Pro. Μάλιστα, έχει δουλέψει και στον ΑΟ Χανιά στο πλάι του Μουράτ Σεροπιάν ως αναλυτής αγώνων της χανιώτικης ομάδας στην Φούτμπολ Λιγκ.

Στην ποδοσφαιρική του καριέρα αγωνίστηκε με Πανιώνιο, Εθνικό Αστέρα στην Α’ Εθνική κατηγορία και με Δόξα Βύρωνα, Εθνικό Π. στην Β’ Εθνική και Ατρόμητο, Φωστήρα και Ηλυσιακό στη Γ’ Εθνική. Ο 41χρονος ως προπονητής έχει εμπειρία με τον ΑΟ Μελισσίων (2006-2009) ως πρώτος προπονητής στην Δ’ Εθνική και τον Εθνικό Αστέρα (2010-12).

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X