Σάντος: «Ήθελα να επιστρέψω με την ομάδα, αλλά…»

Σάντος: «Θα αποφασίσω μετά το Μουντιάλ τι θα κάνω»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

santosΣυνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στην ΝΕΡΙΤ ο Φερνάντο Σάντος και έδωσε απαντήσεις αναφορικά με το γιατί δεν επέστρεψε στην Ελλάδα μαζί με την αποστολή της εθνικής μια και η ΕΠΟ του έβγαλε εισιτήρια για την Πορτογαλία αμέσως μετά το παιχνίδι.

Ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής αναφέρθηκε στην πορεία της Ελλάδας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας,  και το κλίμα στις τάξεις της Εθνικής. Επίσης, ο Σάντος μίλησε για τη στεναχώρια που έφερε ο αποκλεισμός και αποχαιρέτησε «ζεστά» τον ελληνικό λαό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την παρουσία της Ελλάδας:

«Προχωρήσαμε πολύ καλά σε όλη τη διοργάνωση. Με την Κόστα Ρίκα δουλέψαμε σκληρά αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση. Κάναμε πολύ καλή δουλειά και πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι από την εικόνα που είχαμε στην Βραζιλία».

Για το ματς με τους Κοσταρικανούς:

«Προσπαθήσαμε πάρα πολύ. Ήταν μια ήττα που σε σημαδεύει και σου αφήνει στίγμα για τη συνέχεια. Κάναμε ένα πολύ καλό ματς με την Ιαπωνία που πήραμε έναν πόντο και με την Ακτή Ελεφαντοστού που πήραμε την νίκη-πρόκριση. Τα παιδιά έδειξαν χαρακτήρα και ξεπέρασαν την αρχική ήττα».

Για το κλίμα στα αποδυτήρια μετά το ματς με την Κόστα Ρίκα:

«Υπήρχε στεναχώρια και κλάματα. Οι παίκτες ήθελαν να βρεθούν στα προημιτελικά. Υπήρχε έντονη απογοήτευση για τον αποκλεισμό και για την ευκαιρία που χάθηκε».

Για το αν χαιρέτησε κάθε παίκτη ξεχωριστά:

«Όπως γνωρίζετε η ομοσπονδία είχε προγραμματίσει τα εισιτήρια. Έγιναν όλα βιαστικά. Αγκάλιασα και χαιρέτησα κάθε παίκτη ξεχωριστά και τους ευχήθηκα καλή τύχη. Απλά λόγω των εισιτηρίων έγιναν όλα πολύ γρήγορα».

Για το αν ήταν δική του απόφαση να επιστρέψει αμέσως στην Πορτογαλία:

«Με ενημέρωσαν πως είχα εισιτήρια για συγκεκριμένη ώρα τα οποία ήταν για την Πορτογαλία».

Για το αν ήθελε να γυρίσει με την αποστολή της Εθνικής:

«Εγώ ήθελα να μείνω με την ομάδα. Αλλά τα εισιτήρια με υποχρέωσαν να αποχωρήσω εκείνη την ώρα».

Για τους Έλληνες παίκτες στην παράταση του ματς:

«Έλειψε στην παράταση το κρύο αίμα. Ήθελαν οι παίκτες να βάλουν το γκολ που θα δώσει την νίκη. Αυτή η δίψα για την νίκη θόλωσε το μυαλό τους».

Για τη στεναχώρια του αποκλεισμού:

«Σαφώς μετά το παιχνίδι ήμασταν όλοι στεναχωρημένοι. Υπήρξε συνεργάτης μου που παρακολούθησε το Μεξικό-Ολλανδία για να κάνει σκάουτινγκ για τους προημιτελικούς. Ήταν στενάχωρος ο αποκλεισμός».

Για τον τίτλο που θα έβαζε σχετικά με την παρουσία του στην Εθνική Ελλάδας και τις ελληνικές ομάδες:

«Ο τίτλος που θα μπορούσα να βάλω είναι “Είμαι περήφανος για όσα πετύχαμε”, την πρόκριση στους «8» του Euro και τους «16» του Μουντιάλ. Ήθελα να δώσω χαρά στον ελληνικό λαό μέσα από την Εθνική ομάδα και νομίζω πως μέχρι ένα βαθμό το κατάφερα. Όσον αφορά τη σχέση μου με το ελληνικό ποδόσφαιρο έχω να πω πως οι Έλληνες παίκτες θα είναι για πάντα στην καρδιά μου και θα με ακολουθούν για πάντα».

Για το μήνυμά του σε Καραγκούνη και Ρανιέρι:

«Για τον Καραγκούνη έχω μία μεγάλη αγκαλιά και του την έδωσα μετά το παιχνίδι. Όσον αφορά τον διάδοχο μου, Ρανιέρι, εύχομαι να ακολουθήσει το δρόμο των επιτυχιών».

Για τον αποχαιρετισμό που θέλει να δώσει:

«Θέλω να δώσω μια μεγάλη αγκαλιά σε όλους τους Έλληνες και σε όλους τους ποδοσφαιριστές μου που με έκαναν χαρούμενο σε αυτό το τουρνουά».

Πηγή: coppa.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X