Στον Ιωνικό Ν.Φ. ο Μπαλωμένος, ως παίκτης-προπονητής

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

mpalomenosΣτην Ελλάδα για λογαριασμό του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας επιστρέφει ο Σπύρος Μπαλωμένος. Ο πρώην αθλητής της ΑΕΚ συμφώνησε με την ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας, και μάλιστα θα είναι και παίκτης αλλά και προπονητής, στην επιστροφή του Ιωνικού στην Α1 χάντμπολ ανδρών.

Ο 36χρονος αριστερός ίντερ δήλωσε«Ήταν επιθυμία μου να κλείσω την καριέρα μου στην ομάδα της καρδιάς μου και ο κ. Πονηρός την έκανε πραγματικότητα. Ελπίζω ότι θα μπορέσω να προσφέρω με την εμπειρία μου στα νέα παιδιά, ώστε να καταφέρουμε να φέρουμε τον Ιωνικό εκεί που του αξίζει», ενώ ο αντιπρόεδρος του Ιωνικού, Δημήτρης Πονηρός, ανέφερε: «Επανήλθε στην οικογένεια του Ιωνικού ένας αθλητής που έχει τεράστια προσφορά στο άθλημα και με το ήθος του κοσμεί τον Ελληνικό Αθλητισμό, είμαστε υπερήφανοι που θα είναι προπονητής και παίκτης μας. Τα νέα παιδιά έχουν πολλά να διδαχτούν και να κερδίσουν από τον μεγάλο αθλητή και άνθρωπο Σπύρο Μπαλωμένο».

Πηγή: coppa.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X