
Ανατροπή δεδομένων είχαμε στη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Σούπερ Λίγκας από την οποία προέκυψε ο νέος πρόεδρος και ο νέος αντιπρόεδρος του συνεταιρισμού. Μετά από συμφωνία μεταξύ του ΟΣΦΠ και του Παναθηναϊκού κατατέθηκε κοινή πρόταση η οποία έγινε αποδεκτή ομόφωνα από τα υπόλοιπα μέλη της Λίγκας.
Έτσι με τη σύμφωνη γνώμη των «αιωνίων», νέος πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας αναλαμβάνει ο Τάκης Αγραφιώτης, ο οποίος εκτελούσε χρέη γενικού διευθυντή της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Έτσι, μετά τον Γιάννη Μώραλη προεδρία της Λίγκας παραμένει «κόκκινη». Πριν αναλάβει πόστο στην ΠΑΕ Ολυμπιακός ο Δημήτρης Αγραφιώτης ήταν σύμβουλος στο υφυπουργείο Αθλητισμού επί εποχής Γιάννης Ιωαννίδη.
Αντίστοιχα, νέος αντιπρόεδρος της Λίγκας αναλαμβάνει ο Στράτος Σωπήλης ο οποίος είναι β’ αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Άξιο αναφοράς είναι ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος ήταν παρών στη διαδικασία και μάλιστα αυτός που πρότεινε τον γενικό διευθυντή της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ για τον προεδρικό θώκο της Σούπερ Λίγκας. Από την άλλη πλευρά ο Στράτος Σωπήλης αποτέλεσε πρόταση των Πειραιωτών.
Πρόκειται για μια ανατροπή καθώς επικρατέστερος για την προεδρία της Σούπερ Λίγκας φερόταν ο Γιώργος Μποροβήλος, πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης που έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον Ολυμπιακό.
Πριν την εκλογή τους είχε γίνει η εγγραφή της Κέρκυρας και της Νίκης Βόλου στον συνεταιρισμό. Παρούσες στην εκλογική διαδικασία ήταν και οι 18 ομάδες της Σούπερ Λίγκα (απούσα ήταν μόνο η ΕΠΟ) και οι αποφάσεις τους, τόσο για τον πρόεδρο, όσο και για τον αναπληρωτή ήταν ομόφωνες.
ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

Τι πιο αναμενόμενο; Σε γραμμή Ολυμπιακού ο εκπρόσωπος του Άρη

Σταύρος Γεωργάς: Ο «γύπας» των social media παίζει τώρα και στα κλαμπ

Ιμπραΐμοβιτς: Βγαίνει στις 30 Μαρτίου η ταινία «ΖΛΑΤΑΝ» που αφορά την ζωή του (VIDEO)

Μπαλτάκος: «Δεν επήλθε συμφωνία, αλλά η ΕΠΟ θα τηρήσει τον θεσμικό της ρόλο ώστε να έχουμε τους διαιτητές που πρέπει»

Απίστευτη ανανδρία Καραπαπά: Πέταξε φούστα στον Μπαλτάκο!