Ξεκίνησε… πόλεμος για την ΑΕΚ και το τηλεοπτικό συμβόλαιο της

Ξεκίνησε… πόλεμος για την ΑΕΚ και το τηλεοπτικό συμβόλαιο της
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÃÓ FOOTBALL LEAGUEΗ ΑΕΚ την νέα χρονιά θα βρίσκεται στην Β’ εθνική, το τελευταίο «σκαλοπάτι» της πριν επιστρέψει στην Σούπερ Λίγκα. Οι «κιτρινόμαυροι» μάλιστα έχουν αποφασίσει να κινηθούν μόνοι τους για να συμφωνήσουν με κανάλι για τα τηλεοπτικά δικαιώματα των εντός έδρας αγώνων τους, ξεχωριστά από την κεντρική διαχείριση και την συμφωνία με τον OTE TV.

Και αυτό διότι στην ΑΕΚ πιστεύουν ότι πρέπει να εκμεταλλευτούν το όνομα, την ιστορία και τον κόσμο της ομάδας για να αποκομίσουν περισσότερα οικονομικά οφέλη. Δηλαδή, να μπουν περισσότερα χρήματα στα ταμεία της ΑΕΚ. Αυτό… άναψε φωτιές σήμερα στο Δ.Σ. της Ένωσης Β’ εθνικής, με αρκετές ομάδες να δείχνουν ότι ο «πόλεμος» στην ΑΕΚ ξεκινά από πολύ νωρίς φέτος.

Διαβάστε το σχετικό δημοσίευμα του a-sports για το θέμα:

«Πυρ και μανία… Μόνο αδιάφορα δεν σφύριξαν οι ομάδες της Β’ Εθνικής στα περί ξεχωριστού τηλεοπτικού συμβολαίου της ΑΕΚ τη νέα σεζόν, τα οποία κυκλοφορούν ευρέως το τελευταίο διάστημα. Η συγκεκριμένη φημολογία άναψε φωτιές κατά τη διάρκεια του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Β’ Εθνικής την Τρίτη (1/7).

Κι αυτό καθώς πολλές ομάδες διεμήνυσαν ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να το επιτρέψουν. «Δεν μπορεί να κάνει ο καθένας ό,τι θέλει, υπάρχει κεντρική διαχείριση μέσα στην οποία υποχρεωτικά θα μπει και η ΑΕΚ. Δεν είναι δυνατόν να διαβάζουμε ότι η ΑΕΚ θα πάρει για τα τηλεοπτικά δικαιώματα μόνη της 2 και 3 εκ. ευρώ όταν οι ομάδες της κατηγορίας λιμοκτονούν και στην καλύτερη περίπτωση υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις το ανώτατο ποσό που μπορεί να πάρει κάποιος είναι 300.000-350.000 ευρώ», ήταν μερικές από τις χαρακτηριστικές ατάκες, που ακούστηκαν στην αίθουσα των συνεδριάσεων σύμφωνα με τις πληροφορίες του a-sports.gr.

Είναι πάντως γεγονός ότι βάσει των προβλεπόμενων κανονισμών στην Ένωση της Β’ Εθνικής όλες οι ομάδες υποχρεωτικά μπαίνουν σε καθεστώς κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Αυτός είναι ένας προαπαιτούμενος όρος, που συνυπογράφουν οι πάντες προκειμένου να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα.

Από εκεί και πέρα βέβαια θα πρέπει να διευκρινιστεί ότι οποιαδήποτε ομάδα μπορεί να συνάψει χορηγική σύμβαση με οποιονδήποτε πέρα των τηλεοπτικών. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι η ΑΕΚ επί παραδείγματι μπορεί να εισπράξει επιπλέον χρήματα υπό μορφή χορηγίας χωρίς περιορισμούς.

Τμήμα μάρκετινγκ και ψάξιμο για στοίχημα

Στην Ένωση Β’ Εθνικής πάντως, αναμένεται να προχωρήσουν σε διάφορες αλλαγές, μεταξύ των οποίων και η δημιουργία τμήματος μάρκετινγκ

Από εκεί και πέρα, στο Δ.Σ. ειπώθηκε ότι αν δεν βρεθεί φόρμουλα συνεργασίας με τον ΟΠΑΠ, που να ικανοποιεί τις ομάδες, δεν αποκλείεται να κινηθούν στην αγορά για να ψάξουν να βρουν χορηγικά προγράμματα από άλλες εταιρείες στοιχηματισμού».

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X