Καθορίζονται οι ομάδες, έτοιμο το σύστημα, που θα αντιμετωπίσει η ΑΕΚ τη νέα σεζόν

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek_simaiaΑνοιχτό παραμένει το θέμα των αντιπάλων που θα έχει η ΑΕΚ την επόμενη περίοδο στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Σήμερα υπήρξε συνεδρίαση της ΕΠΑΕ όπου υπήρξε οικονομικός απολογισμός της σεζόν που ολοκληρώθηκε και όλα δείχνουν πως εντός του Ιουλίου θα ξεκαθαρίσουν ποιες ομάδες θα συμμετάσχουν. Αυτό που έχει «κλειδώσει» είναι πως θα υπάρχουν δύο όμιλοι των 14 ομάδων, με τις τρεις πρώτες από κάθε όμιλο να μπαίνουν στα πλέι οφ ανόδου για δύο εισιτήρια.

Το θέμα με τις ομάδες που θα κληθεί να αντιμετωπίσει η ΑΕΚ μένει ανοιχτό, καθώς υπάρχουν σημαντικές εκκρεμότητες. Για κάποιες ομάδες υπάρχουν πλείστα ερωτηματικά για το κατά πόσο θα έχουν τις οικονομικές προϋποθέσεις να αγωνιστούν στην κατηγορία, ενώ υπάρχουν και ζητήματα όπως η κίνηση Κούγια να μετατρέψει την Παναχαϊκή σε…Αιγάλεω. Η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος εκτιμάται πως θα γίνει στις αρχές Σεπτέμβρη, ενώ η σέντρα της νέας σεζόν θα μεταφερθεί λογικά στα τέλη του μήνα.

Είναι σημαντικό πως το πρωτάθλημα αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί στα τέλη Μαρτίου (το αργότερο αρχές Απριλίου) και έπειτα να ξεκινήσουν τα δέκα ματς των πλέι οφ. Δεν πρόκειται πάντως να φτάσουν να αγωνίζονται στα τέλη Ιουνίου, όπως έγινε φέτος. Όπως φαίνεται θα ισχύσουν τα περυσινά δεδομένα στην ειδική βαθμολογία που θα μπαίνουν οι ομάδες στα πλέι οφ.

Ο πρώτος κάθε ομίλου πριμοδοτείται με τρεις βαθμούς, συν τους βαθμούς που προκύπτουν από τη διαίρεση της διαφοράς που έχει από τον τρίτο. Εάν η ΑΕΚ ολοκληρώσει με 65 βαθμούς και ο τρίτος έχει 50, τότε η ΑΕΚ θα έχει ακόμα πέντε βαθμούς, άρα θα μπει στα πλέι οφ με οκτώ.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X