Nτεσπότοβιτς: "Είμαι ελεύθερος και θέλω να επιστρέψω στον Ερυθρό Αστέρα"

Nτεσπότοβιτς: "Είμαι ελεύθερος και θέλω να επιστρέψω στον Ερυθρό Αστέρα"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

despotovicΟ Τζόρτζε Ντεσπότοβιτς ο οποίος παρουσιάζεται ως υποψήφιος μεταγραφικός στόχος της ΑΕΚ, με δηλώσεις που έκανε σε μέσο ενημέρωσης της Σερβίας τόνισε ότι επιθυμία του είναι να φορέσει ξανά του φανέλα του Ερυθρού Αστέρα.

Ο νεαρός επιθετικός ξεκαθάρισε στην “Sport” του Βελιγραδίου ότι έχει μείνει ελεύθερος από τη Λόκερεν και περιμένει να δει ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός της ποδοσφαιρικής του καριέρας. Αναλυτικά ο Ντεσπότοβιτς υποστήριξε:

“Έχω ακούσει ότι ο Ερυθρός Αστέρας ενδιαφέρεται για μένα, αλλά προς το παρόν δεν έχω την παραμικρή επικοινωνία, παρά το γεγονός ότι είμαι ελεύθερος. Θέλω να επιστρέψω στην ομάδα και να αγωνιστώ ξανά στο Μαρακανά”, τόνισε αρχικά ο Σέρβος στράϊκερ και συνέχισε:

“Ελπίζω η επόμενη σεζόν της καριέρας μου να είναι πιο επιτυχημένη και θέλω περισσότερο από οτιδήποτε να επιστρέψω στον Ερυθρό Αστέρα. Αν δε συμβεί αυτό, τότε ας συμβεί σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Μέχρι τότε θα προπονούμαι μόνος μου και θα περιμένω νέες προκλήσεις”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X