Επιβράβευση για τον Πλατέλλα η πολύ καλή πρόταση της Μπέρμιγχαμ

ΦΩΤΟ από το Τριγλία Ραφήνας - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

platellasΟ Βαγγέλης Πλατέλλας ξεχώρισε περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε και για πολλούς στην ομάδα, η πρόταση που έφτασε αποτελεί απόλυτη δικαίωση των προσπαθειών του.

Η αλήθεια είναι ότι η προσφορά των 700 χιλ. ευρώ που  κατέθεσε η Μπέρμιγχαμ αποτέλεσε έκπληξη στους υπεύθυνους της Ένωσης, οι οποίοι ναι μεν πιστεύουν πάρα πολύ στις ικανότητες του 26χρονου άσου, αλλά δεν περίμεναν μετά από μια σεζόν στη Γ’ Εθνική ότι θα κινούσε άμεσα το ενδιαφέρον των συλλόγων του εξωτερικού. Αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο χρειάστηκαν αρκετές ώρες συζήτησης και φυσικά επικοινωνίας με τον Δημήτρη Μελισσανίδη πριν παρθεί η απόφαση της απόρριψης.

“Ο Πλατέλλας είναι ένας από τους παίκτες που θα στηριχθεί φέτος η ΑΕΚ και τον θέλουμε κοντά μας”, υποστήριζε αργά χθες το βράδυ άνθρωπος του ποδοσφαιρικού τμήματος, δείγμα της εμπιστοσύνης που υπάρχει στον ποδοσφαιριστή του δικεφάλου. Το γεγονός όμως και μόνο ότι μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα ήχησαν οι …σειρήνες του εξωτερικού για τον Βαγγέλη Πλατέλλα από τη μία αποτελεί αναμφισβήτητα δικαίωση των κόπων του, αλλά από την άλλη ανεβάζει ακόμα πιο ψηλά τον πήχη γι’ αυτόν ενόψει της σεζόν που ακολουθεί στη Football League. Εκεί θα φανεί σε μεγαλύτερο βαθμό για όλους τους παίκτες της ΑΕΚ αν και κατά πόσο μπορούν να στελεχώσουν το ρόστερ που θα συμμετέχει στην κορυφαία κατηγορία.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X