Ο δικός της δρόμος

Κίνηση που θα την αλλάξει επίπεδο ετοιμάζει η ΑΕΚ με τον νέο τεχνικό διευθυντή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

melissanidis-bajevic-μελισσανιδης-μπαγεβιτςΟ Λάζοβιτς επέλεξε να αγωνιστεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Δύσκολα να πείσεις έναν τέτοιο παίκτη να αφήσει τα αστέρια για να έρθει στην Ελλάδα. Ο Μρτζα ξαφνικά μπορεί να αποκτήσει λεφτά για να τρώνε και τα εγγόνια του, παίζοντας στην Ιαπωνία. Η ΑΕΚ προσπάθησε να κάνει το μεγάλο κόλπο και να φέρει έναν από τους δύο, αλλά υπολόγισε χωρίς τον ξενοδόχο. Στην πρώτη περίπτωση ο Ερυθρός Αστέρας μας χάλασε τα σχέδια, αφού τιμωρήθηκε και έμεινε εκτός, στην δεύτερη τα πράγματα στράβωσαν όταν μπήκαν στο παιχνίδι οι Ιάπωνες.

Αντιλαμβάνομαι και παρατηρώ μια γκρίνια από τους φίλους της ΑΕΚ και ειλικρινά προσπαθώ να καταλάβω τους λόγους.  Η ΑΕΚ δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να διαλύσει τον μεταγραφικό σχεδιασμό της και να διαθέσει ένα σκασμό λεφτά για να κάνει το κομμάτι της και να αφήσει τους πάντες ικανοποιημένους. Από την αρχή, έχει διαλέξει τον δικό της δρόμο. Αυτό που έχουν ορίσει οι άνθρωποι της. Ξέροντας που φτάνουν τα πόδια της. Ασφαλώς και κανείς δεν μπορούσε να περιμένει έναν παίκτη που από ότι φάνηκε επέλεξε το…Τσάμπιονς Λιγκ. Επίσης όταν έγινε η πρόταση στον Μρτζα, δεν μπορούσε να προβλέψει τους Ιάπωνες. Και πλέον πάει για άλλα.

Είναι σαφές ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης θέλει να φέρει έναν μεγάλο παίκτη στην ΑΕΚ για τη νέα σεζόν. Και θα προσπαθήσει να το κάνει παίζοντας, όχι με σημαδεμένη τράπουλα, αλλά με τους δικούς του όρους. Μπορεί να αφουγκράζεται τα συναισθήματα του κόσμου, αλλά σε καμία περίπτωση κανείς δεν μπορεί να του επιβάλει τι λεφτά θα βγάλει από την τσέπη του.

Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης έχει δικούς του ανθρώπους που κινούν τα νήματα και αυτούς εμπιστεύεται. Το σαράκι που “τρώει” την ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια, η γκρίνια και η μιζέρια δηλαδή, είναι στοιχεία που δεν χωρούν πλέον στην ομάδα. Και όσο πιο γρήγορα το καταλάβουμε, τόσο πιο εύκολα θα κοιτάξουμε στα μάτια τους απέναντι.

Υ.Γ1: Η περίπτωση Τζιμπούρ είναι διαφορετική και όταν έρθει η ώρα θα αναφερθούμε και σε αυτή.

Υ.Γ. Είναι τουλάχιστον αστεία διαδικασία το γκρουπ που δημιουργήθηκε κατά του Κατσουράνη. Αλήθεια αν ο Πατρινός σκοράρει σήμερα τι θα γίνει;

Υ.Γ1 Αλήθεια πότε θα ανοίξουν τα γραφεία;

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X