Ο Ζιάγκος στο All-Around Basketball Skills Academy

Ο Ζιάγκος στο All-Around Basketball Skills Academy
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

10517542_288745571306335_62998065589892659_nOλοκληρώθηκε χθες το All-Around Basketball Skills Academy το οποίο διεξήχθη στο κλειστό της Πεύκης. Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Βαγγέλης Ζιάγκος μοιράστηκε τις εμπειρίες του με τα παιδιά ενώ ο Μπάμπης Ψαράκης σχεδίασε το προπονητικό πρόγραμμα που εφαρμόστηκε στο καμπ.

Το επόμενο All-Around Basketball Skills Academy δεν αργεί και θα ανακοινωθεί στο άμεσο μέλλον.

Αναλυτικά το δελτίου Τύπου:

“Την Παρασκευή 27/6 ολοκληρώθηκε το ALL-AROUND BASKETBALL SKILLS ACADEMY στο κλειστό της Πεύκης, με την τιμητική παρουσία του Βαγγέλη Ζιάγκου.

Ο προπονητής της ΑΕΚ αποδείχτηκε ο καταλληλότερος για το κλείσιμο της εβδομάδας, μεταδίδοντας τις βασικές αρχές και δεξιότητες του αγαπημένου μας αθλήματος, ενώ έκανε την έκπληξη φέρνοντας προσωπικά δώρα στα παιδιά!

Μαζί του ο υπεύθυνος προπονητής του καμπ, Μπάμπης Ψαράκης, παλιός παίκτης της ΑΕΚ και νυν προπονητής στις ακαδημίες του ΑΟ Πεύκης, ο οποίος σχεδίασε και εφάρμοσε το προπονητικό πρόγραμμα του καμπ όλης της περιόδου.

Η διοργανώτρια αρχή του ALL-AROUND BASKETBALL SKILLS ACADEMY θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους συμμετείχαν σε αυτή την προσπάθεια, τους καλεσμένους Σωτήρη Μανωλόπουλο, Βαγγέλη Ζιάγκο και Γιώργο Τσιάκο, τους προπονητές του καμπ και ιδιαίτερα τον πρόεδρο του ΑΟ Πεύκης, Θοδωρή Μακρυνιώτη, για την πολύτιμη βοήθειά του!

Σας περιμένουμε στο επόμενο ALL-AROUND BASKETBALL SKILLS ACADEMY που θα ανακοινωθεί σύντομα!”.

Πηγή: ebasket

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X