Χρόνος υπάρχει, απλώς χρειάζονται...

Ο καλός, ο κακός και ο απρόβλεπτος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

tzibour mrtza lazovicΤο θέμα της επόκτησης ενός έμπειρου επιθετικού αποτελεί ένα από τα κυρίαρχα αυτή τη στιγμή στην “κιτρινόμαυρη” επικαιρότητα. Λογικό, αφού και οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος το έχουν κατατάξει στην πρώτη …γραμμή. Προς το παρόν πάντως, οποιαδήποτε κίνηση έκανε η Ένωση για να εντάξει στο δυναμικό της έναν στράϊκερ που θα κάνει τη διαφορά στη Football league και θα φανεί αντάξιος των προσδοκιών στη Super League, δεν είχε αντίκρισμα, αφού όπως φαίνεται ο Λάζοβιτς μένει στην Παρτιζάν, ο Μρτζά προτίμησε τα εκατομμύρια γιεν των Ιαπώνων και ο Τζιμπούρ προσπαθεί ακόμα να αποχωρήσει από τη Νότιγχαμ.

Η ΑΕΚ όμως δεν έχει λόγο να βιαστεί. Εδώ που φτάσαμε κι αφού δεν “έκλεισε” ο επιθετικός νωρίτερα, δεν υπάρχει θέμα άγχους. Η προετοιμασία άλλωστε θα αρχίσει σε σχεδόν έναν μήνα και το βασικό στάδιο θα γίνει σε περίπου 1,5 μήνα, άρα χρόνος υπάρχει για τον Μιλοβάνοβιτς και τους υπόλοιπους υπεύθυνους του ποδοσφαιρικού τμήματος ώστε να βρεθεί ο κατάλληλος. Το πιο σημαντικό είναι να γίνει μια προσεγμένη επιλογή, ώστε να μην επαναληφθούν λάθη προηγούμενων ετών όταν φτάναμε λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και φαινόταν στην πράξη ότι τελικά η ομάδα δεν είχε τις κατάλληλες λύσεις.

Στην προκειμένη στιγμή μάλιστα, με νέο τεχνικό διευθυντή υπάρχει ένας επιπλέον λόγος για να γίνει όσο το δυνατόν πιο σωστή επιλογή στις επόμενες κινήσεις, αφού είναι σημαντικό για τον Μιλοβάνοβιτς να δείξει από την αρχή τις ικανότητές του και να πείσει τον κόσμο ότι η διοίκηση έπραξε σωστά που τον εμπιστεύθηκε.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X