Ο Τζιμπούρ πιέζει για εξελίξεις εντός 48 ωρών, αλλά το τοπίο παραμένει θολό

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

tzimpourΟ Τζιμπούρ κάνει ό, τι περνάει από το χέρι του για να υπάρξουν εξελίξεις ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο, αλλά με βάση τα δεδομένα δύσκολα θα ξεκαθαρίσει το θέμα πριν τις αρχές της εβδομάδας. Ο Αλγερινός επιθετικός κάθεται σε …αναμμένα κάρβουνα τα τελευταία 24ωρα, αφού περιμένει από την Αγγλία το έγγραφο με το οποίο θα έχει και επίσημα την άδεια να συζητήσει με ομάδα της αρεσκείας του, ενώ θα είναι δικαιολογημένα απών από την πρώτη προπόνηση της Νότιγχαμ. Ο ίδιος είναι απόλυτα βέβαιος ότι δεν πρόκειται να προκύψει κανένα πρόβλημα με την “ελευθέρας” του και επιμένει ότι πολύ σύντομα θα μπορεί να το αποδείξει.

Αυτό θα είναι άλλωστε το πρώτο, αλλά καθοριστικό βήμα πριν μπει στην τελική ευθεία η διαδικασία των συζητήσεων πρώτα με την ΑΕΚ, η οποία είναι δεδομένο ότι αποτελεί την πρώτη του επιλογή, όσο και με τον ΑΠΟΕΛ, μια και οι Κύπριοι περιμένουν στη …γωνία, έτοιμοι να δελεάσουν οικονομικά (αλλά και με την παρουσία της ομάδας στην Ευρώπη) τον Τζιμπούρ με σκοπό να τον πείσουν να υπογράψει σ’ αυτούς.

Για να φτάσουμε όμως σ’ αυτό το σημείο θα πρέπει πρώτα να αποδειχθεί ότι μένει ελεύθερος από τη Νότιγχαμ, ώστε οι Άγγλοι να μην είναι σε θέση να αξιώσουν το οποιοδήποτε ποσό για να συναινέσουν στην πραγματοποίηση της μεταγραφής. Το ενδεχόμενο να δικαιωθεί ο Αλγερινός με εξελίξεις εντός Σαββατοκύριακου δε συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, αλλά εδώ που έχει φτάσει η κατάσταση το βασικό είναι να …τραβήξει η διαδικασία όσο το δυνατόν λιγότερο.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X