«Αναγκαίος» στις συνθήκες της νέας εποχής ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός

Υπόσχεση για κατάκτηση του τίτλου στο ραντεβού Λαζόπουλου – παικτών
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

handball-χαντμπολΣτη ζωή τα πάντα είναι θέμα προτεραιοτήτων. Και όταν δεν έχεις να φας, δεν μπορεί να ζητάς ραπανάκια για την όρεξη. Αυτή τη στιγμή, τα τμήματα της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ βρίσκονται στο χείλος της καταστροφής. Αρα, θα ήταν εκτός πραγματικότητας να συζητούσε κάποιος για την ευρωπαϊκή συμμετοχή του τμήματος χάντμπολ. Συν τοις άλλοις, η χθεσινή απόφαση (αυτό)αποκλεισμού, είναι μικρότερο κακό από τον διετή αποκλεισμό και το βαρύ πρόστιμο που περίμενε την ομάδα εάν δεν συμμετείχε στη συνέχεια στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Το χάντμπολ βρίσκεται έτσι και αλλιώς στην κόψη του ξυραφιού. Ο Δημήτρης Λαζόπουλος κουράστηκε να βάζει συνέχεια το χέρι στην τσέπη, συντηρώντας ένα πανάκριβο τμήμα και πολλές άλλες υποχρεώσεις του σωματείου. Και η τελευταία υποχρέωση που ανέλαβε με την παραίτηση του, είναι πως θα εξοφλήσει όλες τις υποχρεώσεις προς προπονητικό τιμ και αθλητές για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Με αυτόν τον τρόπο, θα κλείσει οριστικά το κεφάλαιο της ενασχόλησης του με τα κοινά της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ και θα στραφεί προς άλλες κατευθύνσεις.

Το θέμα για το χάντμπολ είναι πως θα μπορέσει να διατηρηθεί σε ανταγωνιστικό επίπεδο. Ο Λαζόπουλος έχει ξεκαθαρίσει προς τον Γιάννη Αρβανίτη που έχει αναλάβει την οργάνωση της νέας ομάδας, πως θα αναλάβει την ενίσχυση της με δύο πρωτοκλασάτους παίκτες αναλαμβάνοντας την κάλυψη των συμβολαίων τους. Αρα, το ζητούμενο είναι να βρεθεί η φόρμουλα για να μείνει ψηλά η ΑΕΚ, με σωστές επιλογές, προσαρμοσμένες στα νέα οικονομικά δεδομένα.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X