«Πάω την Παναχαϊκή στο Αιγάλεω να παίξουμε Β’ εθνική»

Σώθηκε ο Άρης, πάει να τον πάρει ο Κούγιας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kougiasΜετράει αντίστροφα για την οριστική μετακόμιση της Παναχαϊκής στο Αιγάλεω ο Αλέξης Κούγιας, καθώς έδωσε διορία ως την προσεχή Τρίτη (1/7) σε όποιον επιθυμεί να αγοράσει τις μετοχές των Αχαιών.

Ωστόσο, δεν φαίνεται στον ορίζοντα να υπάρχει ενδιαφερόμενος επενδυτής και ο γνωστός ποινικολόγος, που ήδη έχει αναλάβει την προεδρία του Αιγάλεω, ετοιμάζει τη μεταφορά τη ομάδας στην Αθήνα και στα δυτικά προάστια.

«Θα περιμένω μέχρι και την Τρίτη μήπως εμφανιστεί κάποιος για να αγοράσει τις μετοχές της Παναχαϊκής. Αν δεν εμφανιστεί κανείς, θα πάρω την ομάδα και θα πάω στο Αιγάλεω για να παίξει στην Β’ εθνική. Ό,τι κι αν ισχυρίζεται η Ερασιτεχνική, δεν μπορεί να με εμποδίσει», ανέφερε σε δηλώσεις του ο Αλ. Κούγιας, την ίδια στιγμή που τα είπε σε καλό κλίμα με τους οργανωμένους οπαδούς του «Σίτι».

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, συμφωνήθηκε ότι η οριστική απόφαση σχετικά με το αν το Αιγάλεω αγωνιστεί στη Β’ Εθνική ή στην Α’ Αθηνών θα ληφθεί την Τρίτη, όταν και θα γίνουν εκλογές στον Ερασιτέχνη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X