Κρίσιμες συναντήσεις Αλεξίου για το «αύριο» σε χάντμπολ και γυναικείο βόλεϊ

ΦΩΤΟ από τη Γ.Σ. της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αλεξίου AlexiouΗ ΑΕΚ προσπαθεί να… σταθεί στα πόδια της σε επίπεδο ερασιτεχνικών τμημάτων, με την κατάσταση να παραμένει οριακή και συνάμα δύσκολη. Ο Αλέξης Αλεξίου με τους συνεργάτες του επιχειρούν να βρουν λύσεις για να μείνουν «ζωντανά» τα τμήματα της Ένωσης και να συμμετάσχουν τη νέα σεζόν κανονικά. Και αυτό έχοντας ως δεδομένο ότι τα πρώτα έσοδα θα μπουν στη Ερασιτεχνική από τη νέα ΠΑΕ τον Σεπτέμβρη, όταν θα αρχίσουν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ.

Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής σήμερα έχει στο πρόγραμμα σημαντικές και κρίσιμες συναντήσεις για την επόμενη χρονιά. Πιο συγκεκριμένα θα συναντήσει στελέχη του γυναικείο τμήματος βόλεϊ και μέλη της ομάδας χάντμπολ για να αναλύσουν και να προγραμματίσουν κάποια δεδομένα για τη νέα χρονιά, με στόχο να συμμετάσχει η ΑΕΚ και στα δύο πρωταθλήματα δίχως προβλήματα και με (στο μέτρο του δυνατού )ανταγωνιστικές ομάδες.

Πάντως, πολλά θα αναλυθούν και στην προσεχή Γενική Συνέλευση της Ερασιτεχνικής με τον Αλεξίου και το ΔΣ να καλείται να δώσει απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα και να βρει λύσεις σε κρίσιμα ζητήματα.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X