Ψάχνουν τρόπο να κρατήσουν ζωντανές τις ελπίδες για το μέλλον της «Βασίλισσας»

Στο δεδικασμένο της Πάτρας στηρίζεται η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΕΚ μπάσκετ AEK basketΟ χρόνος περνά, αλλά η μπασκετική ΑΕΚ παραμένει σε κατάσταση νάρκωσης. Αν και μέσα στο επόμενο δεκαήμερο θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία απόκτησης νέου ΑΦΜ και η σύσταση της νέας ΚΑΕ έπειτα από τη συγκέντρωση των σχετικών εγγράφων, ακόμα παραμένει ασαφές πως θα κινηθεί η ομάδα στη συνέχεια. Αν και υπάρχει κάποιο φως στο βάθος του τούνελ, δεν μπορεί να προκύψει κάτι περισσότερο όσο η ομάδα μένει εγκλωβισμένη. Ο Κωνσταντίνος Κοτσάτος δεν έχει ανοίξει χαρτιά για τις προθέσεις του, αλλά πλέον υπάρχει μεγάλη πίεση.

Βλέπετε, η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που θα στηθεί από την αρχή σε όλα τα επίπεδα. Απαιτείται να σχηματιστεί ο κορμός της ομάδας, να αποκτηθούν Ελληνες και ξένοι παίκτες, να κλείσει το γήπεδο που θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν, να φιξαριστεί το διάστημα της προετοιμασίας. Οσο παραμένει ασαφές ακόμα και ποιος θα καλύψει τα περίπου 250.000 ευρώ που απαιτούνται για τη δημιουργία της ΚΑΕ, τόσο δεν μπορεί να υπάρξει καμία ουσιαστική κίνηση. Γι’ αυτό υπάρχει προσπάθεια να ξεκαθαρίσει άμεσα η κατάσταση και να φανεί με ποιο σχήμα μπορεί να υπάρξει επόμενη μέρα για τη «Βασίλισσα».

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X