Τώρα κουμάντο κάνει η ΑΕΚ

Ο "Μίλο" ανέλαβε και επίσημα (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

milovanovicΟ Μιλοβάνοβιτς το είπε ξεκάθαρα. Για να φύγει και κάθε απορία σε όποιον παραμένει ακόμα και τώρα «άπιστος Θωμάς». Στην ΑΕΚ υπάρχει πρότζεκτ και χρήματα. Υπάρχει βούληση για να γίνει η ομάδα πρωταθλήτρια, δουλεύοντας με μεθοδικό και σύγχρονο τρόπο. Γι’ αυτό και το καλοκαίρι του ’14 θα μείνει στην ιστορία, ως το πιο ήρεμο στα νεότερα χρόνια της Ενωσης. Επειδή ακριβώς ο σύλλογος λειτουργεί με ασφάλεια, πλάνο και ξεκάθαρους στόχους.

Από τα μηνύματα σας, από τις απόψεις που αφουγκράζομαι στο διαδίκτυο και στο ραδιόφωνο, παρατηρώ μια αμφισβήτηση και αγωνία. Ακατανόητη κατά την άποψη μου. Δεν είναι δυνατόν να έχουν κλείσει – πριν καν μπει το καλοκαίρι – 12 μεταγραφές και να μιζεριάζει ο κόσμος γιατί αργούν τα…κερασάκια στην τούρτα. Γιατί αυτό θα είναι οι 3-4 μεταγραφές που θα κάνει από εδώ και πέρα η ΑΕΚ. Παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά και θα είναι ευκαιρίες, που διαφορετικά δεν θα συζητούσαν ούτε για αστείο να παίξουν στη Β’ Εθνική.

Ο βασικός κορμός της ΑΕΚ είναι συμπληρωμένος. Και με σωστή οργάνωση, ιεράρχηση των κενών που υπήρχαν και συμπλήρωση τους. Με παίκτες που η πλειονότητα προέρχεται από τη μεγάλη κατηγορία, εκεί που θα επιστρέψει σε ένα χρόνο η Ενωση. Και αυτό είναι σημαντικό, γιατί η ΑΕΚ δείχνει πως κινείται προς την κατεύθυνση δημιουργίας ομάδας. Ενός συνόλου που θα διατηρείται σε μεγάλο ποσοστό και κάθε χρόνο θα ενισχύεται από λίγες κινήσεις πραγματικής ποιοτικής διαφοράς.

Είναι πολύ σημαντικό επίσης για μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια δέχτηκε ισχυρές μεταγραφικές «μπάτσες», πως πλέον είναι αυτή που κάνει κουμάντο στις μεταγραφές. Είναι εκείνη που κρίνει κάθε ποδοσφαιριστή για το κατά πόσο ταιριάζει σε αυτό που θέλει και τον αξιολογεί με συγκεκριμένο ποσό. Ούτε πλειστηριασμοί, ούτε εκβιασμοί, ούτε αυτός και κανένας άλλος. Αυτό ισχύει για κάθε παίκτη που συζητήθηκε και θα έρθει στο μεταγραφικό προσκήνιο.

Υ.Γ.: Δεν μπορεί να μην ανησυχεί κάποιος για όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες ώρες γύρω από τη Νέα Φιλαδέλφεια. Μολονότι είναι κωμικές οι αναφορές για «φασίστες» και άλλες γραφικές αναφορές που προσάπτουν στον κόσμο της ΑΕΚ, είναι ανώφελη η κόντρα με κάποιους που είναι μόνιμοι αρνητές. Οσο και αν προκαλείται το κοινό αίσθημα, άποψη μου είναι πως η ΑΕΚ πρέπει να τους αφήσει να «βράσουν στο ζουμί τους». Μόνο χαμένη θα είναι η ομάδα και ο κόσμος της, από την περαιτέρω ενασχόληση με περιθωριακά στοιχεία.

Υ.Γ.1: Το γήπεδο θα γίνει. Με καθυστέρηση, αλλά θα γίνει. Ραντεβού τον Σεπτέμβρη στης Φιλαδέλφειας τα μέρη

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X