Οι συμβουλές των Σεντένο-Ράιτ στην Κόστα Ρίκα

Όταν η ΑΕΚ ανακάλυπτε την…Κόστα Ρίκα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

rait-centeno-ραιτ-σεντενοΤην Κόστα Ρίκα θα αντιμετωπίσει η Εθνική μας ομάδα στην φάση των «16» του παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας. Μάλιστα, δύο πρώην Κοσταρικανοί ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ κλήθηκαν να σκιαγραφήσουν το προφίλ της Εθνικής μας ομάδας. Ο Βάλτερ Σεντένο και ο Μαουρίσιο Ράιτ αναφέρθηκαν στον τρόπο παιχνιδιού του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και στην καλή αμυντική του λειτουργία, ενώ για την Εθνική μας μίλησε και ο Αλόνσο Σολίς, που έχει φορέσει την φανέλα του ΟΦΗ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Βάλτερ Σεντένο: “Η Κόστα Ρίκα πρέπει να αντιμετωπίσει την Ελλάδα σαν Πρωταθλήτρια Ευρώπης. Ίσως στα χαρτιά να είμαστε εμείς το φαβορί με βάση όσα κάναμε μέχρι τώρα στο Μουντιάλ και η ελληνική ομάδα να θεωρείται αουτσάιντερ, αλλά δεν πρέπει να επαναπαυθούμε. Είναι ένας αντίπαλος που παίζει κλειστά και καλά οργανωμένα και έτσι κατάφερε να φτάσει ψηλά και σε αυτή τη διοργάνωση”.

Μαουρίσιο Ράιτ: “Η ελληνική ομάδα είναι πολύ καλή αμυντικά. Μπορεί να μη διαθέτει σπουδαίες μονάδες, αλλά έχει ένα πολύ δυνατό σύνολο που την κάνει υπολογίσιμη ομάδα”.

Αλόνσο Σολίς: “Η Ελλάδα είναι μια πολύ αποτελεσματική ομάδα και αυτό δείχνουν και οι αριθμοί. Πέτυχε δυο γκολ και πέρασε στα νοκ άουτ”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X