Στο EHF Cup και τυπικά η ΑΕΚ

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ehf_cupΤην επόμενη σεζόν η ΑΕΚ θα αγωνιστεί στο EHF Cup. Ήταν γνωστό εδώ και ημέρες πως η Ένωση εφόσον δεν είχε δηλώσει συμμετοχή στο Champions League δε θα μπορούσε να αγωνιστεί στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης. Στη συνέχεια βέβαια, ακολούθησε και η απώλεια του πρωταθλήματος από τον Διομήδη Άργους, κάτι που σήμαινε πως, έτσι κι αλλιώς οι “κιτρινόμαυροι”  δε θα κατάφερναν να πάρουν μέρος.

Σήμερα (25/6), η ΟΧΕ εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία έκανε γνωστές τις συμμετοχές των ελληνικών ομάδων στα Κύπελλα Ευρώπης. Το περίεργο είναι πως ο Διομήδης Άργους αν και πρωταθλητής δε θα συμμετάσχει ούτε αυτός στο Champions League (το ίδιο είχε γίνει και τη σεζόν 2011-2012), αλλά θα είναι και αυτός στο EHF Cup. Αντίθετα με τους Αργίτες οι ΑΣΕ Δούκας και Ποσειδών Λουτρακίου θα αγωνιστούν κανονικά στο Challenge Cup όπως αναμενόταν.

Βέβαια στην ΑΕΚ εκκρεμούν και οι διοικητικές εξελίξεις στην Ερασιτεχνική για να δουν την προοπτική της ομάδας που θα παρουσιαστεί τη νέα σεζόν, καθώς και σε αυτό το τμήμα της Ένωσης υπάρχει αβεβαιότητα για την επόμενη ημέρα.

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X