"Μεγάλη προσωπικότητα ο Μιλοβάνοβιτς" (VIDEO)

"Μεγάλη προσωπικότητα ο Μιλοβάνοβιτς" (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

bajevic milovanovicΟ Ντούσαν Μπάγεβιτς μιλάει αποκλειστικά στην κάμερα του enwsi.gr για τους λόγους που επιλέχθηκε ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς ως νέος τεχνικός διευθυντής.

Το enwsi.gr βρέθηκε στα ΟΑΚΑ, εκεί όπου “έκλεισε” οριστικά η συμφωνία μεταξύ των ανθρώπων της ΑΕΚ και του “Μίλο”. Λίγο αργότερα ο εκτελεστικός διευθυντής του δικεφάλου σχολίασε την επιλογή για τον αντικαταστάτη του Νίκου Λυμπερόπουλου:

“Aπό σήμερα είναι ο κ. Μιλοβάνοβιτς ο νέος τεχνικός διευθυντής. Είναι γνωστό ποιος είναι, αφού ήταν και παίκτης της ΑΕΚ. Είναι μια προσωπικότητα με την οποία πιστεύω ότι θα έχουμε καλή συνεργασία και αποτελέσματα. Αυτά που πρέπει να έχουμε. Παίζει μεγάλο ρόλο το γεγονός ότι έχει ήδη περάσει από την ομάδα και σίγουρα είναι και ένας λόγος για τον οποίο επιλέξαμε τον κ. Μιλοβάνοβιτς”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.

[youtube id=”0ChYS0NP3Pg” width=”600″ height=”350″]

MANΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X