«Πάτησε» Αθήνα και πιάνει δουλειά ο «Μίλο»

Πρώτη επιλογή ο Μιλοβάνοβιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

milovanovic2-μιλοβανοβιτςΤο enwsi.gr σας αποκάλυψε από την Κυριακή πως ήταν θέμα ημερών η άφιξη του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς στην Αθήνα. Τελικά ο (όπως όλα δείχνουν) επόμενος τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ βρέθηκε στη χώρα μας στις 5:00 τα ξημερώματα της Τρίτης και μέσα στη μέρα αναμένεται να συμφωνήσει με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, ώστε να πιάσει άμεσα δουλειά. Ο «Μίλο» ολοκλήρωσε τη σεζόν στη Λας Πάλμας και πλέον μπορεί να συζητήσει για το μέλλον του, που όπως όλα δείχνουν θα είναι ξανά «κιτρινόμαυρο». Βλέπετε, οι καθημερινές επαφές των τελευταίων ημερών δείχνουν πως βρισκόμαστε μια …ανάσα από την επίτευξη συμφωνίας.

Ο Μιλοβάνοβιτς δεν έχει κρύψει πως κολακεύεται από το ενδιαφέρον της ΑΕΚ. Ενθουσιάζεται με τη δυναμική της ομάδας, από την παρουσία του διδύμου των Μελισσανίδη και Μπάγεβιτς στο τιμόνι. Είναι ενδεικτικό, πως ο «Μίλο» έδειχνε τις προηγούμενες ημέρες στις κουβέντες του με «κιτρινόμαυρους» αξιωματούχους, πως είναι απόλυτα έτοιμος και βέβαιος για το επόμενο βήμα της καριέρας του και ήθελε να βρεθεί ξανά στην οικογένεια της ΑΕΚ.

ΑΕΚ και Μιλοβάνοβιτς φαίνεται πως θα πορευθούν ξανά μαζί. Βέβαια, πρέπει να διευθετηθούν κάποιες λεπτομέρειες, να υπάρξει εναρμόνιση στο οικονομικό και να συμφωνηθεί η φιλοσοφία. Πάντως, δεν φαίνεται πιθανό να υπάρξει κάποιο πρόβλημα σε αυτά τα ζητήματα. Είναι τέτοια η κοινή επιθυμία για συνεργασία που τίποτε δεν δείχνει ικανό να χαλάσει τη συμφωνία και να αναγκάσει την ΑΕΚ να ενεργοποιήσει τα εναλλακτικά πλάνα που έχει για τη θέση.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X