Πρόκριση για την Κ15 της ΑΕΚ στο διεθνές τουρνουά "Elite Neon Cup"

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ - Απόλλων Σμύρνης (Elite Neon Cup 2014)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΕΚ ποδόσφαιρο Κ15 AEK podosfero K15Δεύτερη νίκη σε ισάριθμους αγώνες πέτυχε η ομάδα Κ15 της ΑΕΚ στο διεθνές τουρνουά ακαδημιών που διεξάγεται στη Βούλα. Η Ένωση μετά την επικράτησή της επί του Απόλλωνα νίκησε και την Αλτινορντού απ’ την Τουρκία, ενώ αύριο κοντράρεται με τη Γκέτεμποργκ στο φινάλε της πρώτης φάσης.

Οι ποδοσφαιριστές του Σταύρου Λέτσα, μετά την άνετη νίκη τους το πρωί της Δευτέρας απέναντι στην “Ελαφρά Ταξιαρχία”, νίκησαν και την φιλόδοξη τούρκικη ομάδα με σκορ 1-0 και φιγουράρουν στην κορυφή της β’ ομίλου με έξι βαθμούς σε δύο ματς. Ακολουθεί η Αλτινορντού με τρεις και στις δύο τελευταίες θέσεις είναι η Γκέτεμποργκ και ο Απόλλων με έναν βαθμό (νωρίτερα αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1). Στις 9:00 το πρωί της Τρίτης οι “κιτρινόμαυροι” θα αντιμετωπίσουν τους Σουηδούς της Γκέτεμποργκ και τους αρκεί η ισοπαλία για να προκριθούν ως πρώτοι στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Η ΑΕΚ πάντως έχει ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στην επόμενη φάση, αφού με τους έξι βαθμούς που έχει συγκεντρώσει, παίρνει το “εισιτηρίο” και βάζει …πλώρη για τον τελικό της Τετάρτης.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X