Σχέδιο για κατασκευή δύο γηπέδων στα Σπάτα επεξεργάζονται στην ΑΕΚ

Σχέδιο για κατασκευή δύο γηπέδων στα Σπάτα επεξεργάζονται στην ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

spata proponitiko Σπάτα προπονητικό κέντρο ΑΕΚΗ ΑΕΚ δίνει πλέον μεγάλη βαρύτητα σε όλα τα ζητήματα που αφορούν τον σύλλογο. Από την επιστροφή της στην Σούπερ Λίγκα, μέχρι και την κατασκευή  της «Αγιά Σοφιάς». Οπότε τόσο η καθημερινότητα της ομάδας, όσο και οι Ακαδημίες της δεν θα μπορούσαν να αποτελούν εξαίρεση.

Μεσούσης της περασμένης σεζόν οι Ακαδημίες της Ένωσης είχαν την ευτυχία να έχουν πλέον ένα γήπεδο δικό τους. Κατασκευάστηκε λοιπόν στα Σπάτα ένα τρίτο γήπεδο με πλαστικό τάπητα και δίπλα του εγκαταστάσεις για τις Υποδομές (γραφεία, αποδυτήρια κ.α.). Ωστόσο, πρόθεση των ανθρώπων της ΑΕΚ (όπως εκφράστηκε και δια στόματος Άκη Ζήκου πρόσφατα) είναι να στεγασθούν στα Σπάτα όλα τα τμήματα, μια και τώρα τα πιο μικρά σε ηλικία προπονούνται στη Φυλή.

Στο πλαίσιο αυτό στην ΑΕΚ επεξεργάζονται σχέδιο για κατασκευή ακόμη δύο γηπέδων, πίσω από το κεντρικό κτίριο του προπονητικού. Και αν είναι αρχικά εφικτό και συμφέρει τον σύλλογο οικονομικά, τότε θα πάρει σάρκα και οστά. Διότι μην ξεχνάμε ότι η ΑΕΚ βρίσκεται με ενοίκιο στα Σπάτα, αφού ο χώρος ανήκει στον Νίκο Νοτιά.

Αν όλα πάνε καλά και κατασκευαστούν τα γήπεδα, τότε το προπονητικό κέντρο θα έχει πλέον πέντε γήπεδα. Σίγουρα τρία με φυσικό χλοοτάπητα και πιθανότατα δύο με πλαστικό, ενώ δεν αποκλείεται να κατασκευαστούν και άλλα αποδυτήρια εκεί. Έτσι, τα Σπάτα θα αποτελούν σε μια τέτοια περίπτωση ένα σύγχρονο και πλήρες προπονητικό κέντρο για όλη την ΑΕΚ.

Η έκταση που είχε αποκτήσει ο Νοτιάς ήταν 70 στρεμμάτων, αλλά τελικά λόγω εμποδίων (ΣτΕ κ.α.) δεν την αξιοποίησε στο σύνολο της και το αρχικό πλάνο του προπονητικού που είχε παρουσιαστεί τον Σεπτέμβρη του 2008 από την διοίκηση Νικολαΐδη και τον διευθύνοντα σύμβουλο Νίκο Θανόπουλο δεν έγινε ποτέ πραγματικότητα ακριβώς.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X