Εδώ και τώρα

Εδώ και τώρα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÔÆÉÌÐÏÕÑ ÁÅÊ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓDJEBBOUR AEK - PANATHINAIKOSΤα πράγματα από την πλευρά της ΑΕΚ ως προς την υπόθεση του Ράφικ Τζιμπούρ, ήταν από την πρώτη στιγμή ξεκάθαρα. Όταν με την βούλα θα έχει μείνει ελεύθερος, η ΑΕΚ θα ασχοληθεί με την περίπτωση του. Από την άλλη μεριά, τα πράγματα φαίνεται πως ξεκαθάρισαν και από την πλευρά της Νότιγχαμ. Σήμερα οι άνθρωποι της Φόρεστ επιστρέφουν εις τας εργασίας τους και αναμένεται να «τρέξουν» το θέμα της οριστικής συμφωνίας με τον Τζιμπούρ για την λύση του συμβολαίου. Η Νότιγχαμ «καίγεται» , όπως ήδη έχετε διαβάσει στο enwsi.gr και προτίθεται να δώσει ακόμα και χρήματα για να κλείσει την συμφωνία με τον «Τρομοκράτη». Επομένως είναι θέμα δυο ημερών, να βγει το διαζύγιο.

Από εκεί και πέρα ο Τζιμπούρ θα είναι έτοιμος να μιλήσει με την ΑΕΚ και να τεθεί επί τάπητος το ζήτημα της επιστροφής του. Κάτι που επίσης αναμένεται να γίνει άμεσα, από την στιγμή που ο παίκτης θα μείνει οριστικά ελεύθερος από τη Νότιγχαμ.

Παράλληλα η ΑΕΚ δεν κλείνει καμία από τις άλλες ανοικτές υποθέσεις της. Ούτε του Μρτζά με τον οποίο εξακολουθεί να έχει ανοικτή γραμμή. Ούτε καν του Λάζοβιτς, που ακόμα δεν έχει ανακοινώσει πως οριστικά μένει στη Παρτιζάν.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X