Η «εξαφάνιση» του Κοτσάτου κρατά σε καθεστώς ομηρίας τη σύσταση της νέας ΚΑΕ

Κρίσιμη συνάντηση διοίκησης με Ζιάγκο-Ντικούδη για τον σχηματισμό της νέας «Βασίλισσας»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ziagos kotsatos dikoudis Ζιάγκος Κοτσάτος Ντικούδης ΑΕΚ μπάσκετ Α1Υπό φυσιολογικές συνθήκες, αυτές τις ημέρες θα έπρεπε στο μπάσκετ της ΑΕΚ να υπάρχει κινητικότητα για την επανασύσταση της ΚΑΕ και την επιστροφή της ομάδας στην Α1. Ωστόσο, τα πάντα είναι στον αέρα και αυτό οφείλεται κατά κύριο λόγο στην εξαφάνιση του Κωνσταντίνου Κοτσάτου. Ο μέχρι πρότινος της Ερασιτεχνικής και υπεύθυνος για το τμήμα μπάσκετ, παραμένει εξαφανισμένος και αυτό θέτει σε καθεστώς ομηρίας τη νέα ΚΑΕ που θα πρέπει να συσταθεί.

Επειτα από την έγκριση που δόθηκε στην τελευταία Γενική Συνέλευση – στην οποία ο Κοτσάτος ήταν απών, όπως και από τα τελευταία διοικητικά συμβούλια – η ΚΑΕ θα πρέπει να συσταθεί ως το τέλος της εβδομάδας και να λάβει το νέο ΑΦΜ. Σύμφωνα με τη νομοθεσία, για να μπορέσει να εκκινήσει η διαδικασία και να υπάρξει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και διασπορά μετοχών, θα πρέπει αρχικά να καταβληθεί ποσό 245.000 ευρώ. Σε πρόσφατο συμβούλιο, ο Αλεξίου κατέστησε σαφές πως δεν μπορεί να διαθέσει χρήματα και όλοι περιμένουν τον Κοτσάτο.

Ωστόσο, παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες επικοινωνίας, ο Κοτσάτος δεν δίνει σημεία ζωής και κρατά δεσμευμένη την ΑΕΚ. Είναι σαφές, πως ο Κοτσάτος έχει το αναφαίρετο ηθικό δικαίωμα να έχει τον πρώτο λόγο στη σύσταση της νέας ΚΑΕ. Ωστόσο, για να συμβεί αυτό θα πρέπει να μπουν χρήματα στην εταιρεία και να «τρέξουν» οι διαδικασίες (συμβόλαια, γήπεδο, εισιτήρια) στον προγραμματισμό της νέας σεζόν. Στην Ερασιτεχνική έχουν δεχθεί κρούσεις από ενδιαφερόμενους να αναλάβουν ή να συμμετάσχουν στην ΚΑΕ, αλλά περιμένουν τις βουλές του Κοτσάτου.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X