Ο Μανιάτης στο πλάι του Καμπόσου που έβριζε την ΑΕΚ στην υποδοχή του Διομήδη

Ο Μανιάτης στο πλάι του Καμπόσου που έβριζε την ΑΕΚ στην υποδοχή του Διομήδη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

10436680_307136306119499_3629767681482131966_nΔεν είναι λίγοι από τον χώρο του χάντμπολ (κάθε άλλο η πλειοψηφία θα λέγαμε…) που υποστηρίζει ότι ο Διομήδης Άργους έχει ισχυρές πολιτικές «διασυνδέσεις» σε πολλούς τομείς, κάτι που του «προσφέρει» πολλαπλά «οφέλη» εντός και εκτός παρκέ. Άλλωστε, μην ξεχνάμε ότι και χθες ο πορτιέρο της ΑΕΚ Κώστας Τσιλιμπάρης μετά το τέλος του 3ου τελικού χαρακτήρισε την ομάδα του Άργους ως «ομάδα του… ΠΑΣΟΚ» και αυτό διότι υπάρχουν πληροφορίες ότι τα τελευταία χρόνια υπάρχουν (μεγάλες) επιχορηγήσεις προς τον Διομήδη, ενώ και η ομάδα «προστατεύεται» σκανδαλωδώς. Κάτι που φάνηκε (και) χθες στη Νέα Ιωνία, στα κρίσιμα σημεία του τελικού.

Χθες βράδυ ο Διομήδης με την επιστροφή του στο Άργος είδε ολόκληρο… Υπουργό να τον υποδέχεται στο Δημαρχείο της πόλης. Ο Υπουργός ΠΕΚΑ Γιάννης Μανιάτης (εκλέγεται με το ΠΑΣΟΚ στο Άργος) που είχε τοποθετηθεί με χαρακτηριστικό τρόπο μετά τα επεισόδια που προκάλεσε η αστυνομία στην Κυψέλη (δίχως να το έχει ξανακάνει ποτέ, ενώ κάτι αντίστοιχο έκανε και ο κ.Ανδριανός που επίσης εκλέγεται εκεί), βρέθηκε μαζί με τον Δήμαρχο της περιοχής Δημήτρη Καμπόσο (αριστερά του στην φωτογραφία) που είχε χαρακτηρίσει δημόσια την ΑΕΚ και τον κόσμο της με απαράδεκτες εκφράσεις και απαιτούσε… σκασμό.

* Η φωτογραφία είναι από το argospress.gr

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X