Τον «έλιωσε» στο καμίνι και πέρασε στον τελικό (VIDEO + ΦΩΤΟ)

Τον «έλιωσε» στο καμίνι και πέρασε στον τελικό (VIDEO + ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

mavros-ballis-μαυρος-μπαλλήςΤο καλοκαίρι του 1983 ήταν πολύ καυτό με υψηλές θερμοκρασίες για την Αθήνα. Αλλά για την ΑΕΚ ήταν ακόμα πιο θερμό, λόγω της επιθυμίας για πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου και την κατάκτηση του τροπαίου. Για να συμβεί αυτό, η Ενωση έπρεπε να ανατρέψει την ήττα με 3-1 από τον Ηρακλή στο ματς του Καυτανζογλείου. Στη ρεβάνς της Νέας Φιλαδέλφειας, μια μέρα σαν σήμερα πριν από 31 χρόνια, οι «κιτρινόμαυροι»…έλιωσαν τον Χατζηπαναγή και την παρέα του και πήραν εκείνοι την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό με τον ΠΑΟΚ (όπου στη συνέχεια κατέκτησαν το τρόπαιο, μοναδικό στα «πέτρινα» χρόνια).

Ηταν τόσο μεγάλη η επιθυμία του κόσμου της ΑΕΚ που στο γήπεδο κόπηκαν 28.294 εισιτήρια! Εντυπωσιακοί αριθμοί, που έδειχναν το πάθος. Η Ενωση ήθελε δύο γκολ και τα πέτυχε πριν καν συμπληρωθεί το 20λεπτο της αναμέτρησης. Αρχικά προηγήθηκε με απίστευτη κεφαλιά του Γαλατίδη που υπό την πίεση του Μανωλά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Και λίγο αργότερα, ο Θωμάς Μαύρος εκμεταλλεύθηκε τη σύγχυση από την προσπάθεια του Κώττη και με κοντινό πλασέ έδωσε σκορ πρόκρισης για την ΑΕΚ που διατηρήθηκε ως το φινάλε.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

[youtube id=”z4M2XptERas” width=”600″ height=”350″]

kottis-mavros-κωττης-μαυρος dyntsikos-δυντσικος manolas2-μανωλας lefakis-roussakis-λεφακης-ρουσσακης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X