Ελπίζει για Basket League η Καβάλα μέσω... ΑΕΚ

Τζήμας: "Το δυσκολότερο παιχνίδι μου με την ΑΕΚ"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

tzimasΗ Καβάλα ελπίζει πως θα μπορέσει να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Basket League μέσω μη αδειοδότησης της ΑΕΚ. Οι “αργοναύτες” έχουν αρχίσει τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς στα δεδομένα της Α2, αλλά βλέπουν με ενδιαφέρον τις εξελίξεις στην Ένωση και περιμένουν. Αυτό είπε και ο προπονητής της Καβάλας, Γιάννης Τζήμας με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα kavalagoal.gr.

«Σίγουρα έχουμε στο μυαλό μας το ενδεχόμενο να προκύψει θέση στην Α1, λόγω του θέματος που υπάρχει με την ΑΕΚ, όμως δυστυχώς δεν μπορούμε να περιμένουμε τις εξελίξεις. Από τη στιγμή που κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει πού θα φτάσει χρονικά το θέμα και πότε θα ξεκαθαρίσει εάν αδειάσει θέση στην Α1, πήραμε την απόφαση να… τρέξουμε την ομάδα με τα δεδομένα της Α2. Θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα για την κατηγορία, η οποία να κάνει όλους τους φιλάθλους της Καβάλας περήφανους».

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X