Παπασταύρου: "Θέμα διάθεσης το μέλλον του στίβου"

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

stivos-aek-e1361354344779Στην εφημερίδα «Ώρα των Σπορ» μίλησε ο Δημήτρης Παπασταύρου για το τμήμα στίβου της ΑΕΚ και τα σενάρια που τον θέλουν να επαναδραστηριοποιείται σε αυτό από την θέση του εφόρου (ήταν έφορος του τμήματος από το 1988 και για σχεδόν μια δεκαετία, ενώ συνέχισε την ενασχόληση του με τον στίβο από τη θέση του γενικού αρχηγού της Ερασιτεχνικής). 

«Έχω ακούσει και εγώ τα σενάρια αλλά μέχρι τώρα δεν έχω κάποια επίσημη προσέγγιση από την διοίκηση. Πρώτα πρέπει να μιλήσω μαζί τους για να ακούσω τις προθέσεις σχετικά με την λειτουργία του τμήματος. Εγώ υπήρξα έφορος στην ΑΕΚ από το 1988, δεν έχει νόημα και δεν θα με ενδιέφερε να επιστρέψω εκεί που ήμουν πριν είκοσι χρόνια. Ο κύκλος μου στην ΑΕΚ σε προσωπικό επίπεδο έχει κλείσει, αλλά δεν κλείνω την πόρτα μου στο ενδεχόμενο να συνεργαστώ με οποιονδήποτε και να βοηθήσω σε ότι μπορώ. Αυτή την στιγμή η ΑΕΚ χρειάζεται συσπείρωση δυνάμεων για το καλό του τμήματος. Δεν με ενδιαφέρει να αναλάβω κάποιο πόστο ούτε θεωρώ σωστό να γίνεται τέτοια συζήτηση τώρα που η αγωνιστική σεζόν «τρέχει».  Το τμήμα στίβου έχει κάνει σημαντική προσπάθεια τα τελευταία χρόνια, έχει εφόρους και θα πρέπει να ξεκαθαρίσει πρώτα ποιες είναι οι προθέσεις για να κάνω και εγώ τις προτάσεις μου πάνω σε αυτό το κομμάτι», τόνισε αρχικά.

Στη συνέχεια κ. Παπασταύρου αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία των παλαιμάχων αθλητών και των παλιών παραγόντων του “κιτρινόμαυρου” στίβου να βοηθήσουν το τμήμα, τονίζοντας: «Για μένα είναι αδιανόητο να μην πρωταγωνιστούν κάποια τμήματα που με πολύ λίγα χρήματα και με την καλή διάθεση θα μπορούσαν να είναι πάντα στην κορυφή. Αν με ρωτούσατε για τα μεγάλα ομαδικά τμήματα εκεί είναι διαφορετική η άποψη μου γιατί είναι άλλα τα μεγέθη. Στενοχωριέμαι όμως όταν ακούω οτι η ΑΕΚ δεν έχει χρήματα για να πάει σε αποστολή. Αυτή την στιγμή το μέλλον του στίβου δεν είναι θέμα προσώπων αλλά διάθεσης. Στη συγκέντρωση που έγινε πρόσφατα με παλαίμαχους αθλητές και παράγοντες του στίβου, τέθηκε και το θέμα του τι θα γίνει με το τμήμα. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που θέλουν να αναλάβουν κάποιες πρωτοβουλίες προς αυτή την κατεύθυνση και ενδεχομένως ανάμεσα τους να βρίσκομαι και εγώ. Θα δούμε το επόμενο διάστημα αφού πρώτα ολοκληρωθεί με το καλό η αγωνιστική σεζόν”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X