Η δέσμευση Λαζόπουλου στους αθλητές και η επόμενη μέρα για το χάντμπολ της ΑΕΚ

"Βράζουν" με τη διαιτησία οι αθλητές της ΑΕΚ, δεν παρέλαβαν τα μετάλλια (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

handball aek diaitisiaΤο πρωτάθλημα χάθηκε χθες για την ΑΕΚ που δεν κατάφερε να διπλασιάσει τις φετινές της επιτυχίες, ωστόσο αυτό που προέχει τώρα είναι η επόμενη ημέρα για το τμήμα χάντμπολ. Οι “κιτρινόμαυροι” καλούνται να ξεπεράσουν άμεσα την απογοήτευση για τον χαμένο τίτλο σε μια χρονιά που είχε ξεκινήσει ιδανικά και με τους καλύτερους οιωνούς και να κοιτάξουν το “αύριο”.

Η προ ολίγων ημερών παραίτηση του Δημήτρη Λαζόπουλου από την Ερασιτεχνική ΑΕΚ αλλά και η μετέπειτα ανακοίνωση του για την απομάκρυνση του και από το τμήμα χάντμπολ, έφεραν, όπως ήταν λογικό, την απογοήτευση στους αθλητές. Ωστόσο, ο ίδιος μέσω της συγκεκριμένης ανακοίνωσης ουσιαστικά ξεκαθάριζε ότι η σχέση του με την Ένωση δεν τελείωσε. Ο Δημήτρης Λαζόπουλος που δεν έδωσε το “παρών” στον χθεσινό μεγάλο τελικό, έχει δεσμευτεί στους παίκτες ότι όχι μόνο θα τους εξοφλήσει τα χρωστούμενα αλλά και ότι θα μείνει κοντά τους τη νέα σεζόν για να στηρίξει την ομάδα ως χορηγός (προτίθεται να καλύψει ένα μεγάλο μέρος από το μπάτζετ της ομάδας).

Αυτό που πλέον έχει σημασία για τους “κιτρινόμαυρους” είναι να δουν ποιο θα είναι το μέλλον της ομάδας και εάν θα ξεπεραστούν τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ερασιτεχνική ΑΕΚ στο σύνολο της, ώστε το τμήμα χάντμπολ να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί και να… γεμίζει την “κιτρινόμαυρη” τροπαιοθήκη.

ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗ

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X