Κλειστό πόκερ ανάμεσα σε Τζιμπούρ και Νότιγχαμ με φόντο το... διαζύγιο

«Πρέπει να τον βοηθήσουμε να προσαρμοστεί»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

???????????????????????????????????????????????????????????????????????Η θέση της ΑΕΚ στην υπόθεση του Ράφικ Τζιμπούρ είναι ξεκάθαρη. Αν και εφόσον αποκτήσει την ελευθερία του, θα εξετάσει σοβαρά το ενδεχόμενο της απόκτησης του. Μέχρι εδώ όλα απλά. Από εδώ και κάτω, αρχίζουν τα περίπλοκα και τα… θολά. Διότι η αλήθεια είναι πως ανάμεσα στον Τζιμπούρ και τη Νότιγχαμ παίζεται μια κλειστή (και σκληρή) παρτίδα πόκερ, γύρω από το διαζύγιο. Είναι δεδομένο πως οι δυο πλευρές θέλουν να χωρίσουν. Ο νέος τεχνικός της Φόρεστ δεν υπολογίζει τον Τζιμπούρ, ενώ και ο Τζιμπούρ δεν συζητά το ενδεχόμενο να επιστρέψει και να μείνει στην Αγγλία. Το «αγκάθι» όμως, είναι το διαζύγιο και οι όροι του.

Η διοίκηση της Νότιγχαμ, ακόμα και από επίσημα χείλη, διέρρεε πριν από καιρό πως ο Τζιμπούρ είναι δανεικός από τον Ολυμπιακό και εκεί θα επιστρέψει στο τέλος της σεζόν. Σύντομα όμως, την θέση αυτή την εγκατέλειψε, καθώς προφανώς ήταν ένα τρικ που δεν βγήκε. Τώρα κρατά κλειστά τα χαρτιά της η Φόρεστ ως προς την περίπτωση Τζιμπούρ. Το μόνο δεδομένο είναι πως ο «Τρομοκράτης» είναι ο πρώτος στην λίστα με τους παίκτες που πρέπει να φύγουν από το ρόστερ. Ένα ρόστερ που ενισχύθηκε με δυο επιθετικούς την προηγούμενη εβδομάδα και πλέον η Νότιγχαμ διαθέτει συνολικά οκτώ σέντερ φορ. Σύμφωνα με τους Άγγλους, η ιδανική λύση για τη Φόρεστ θα ήταν να παραχωρούσε τον Τζιμπούρ, έστω και δανεικό. Παρόλο που κάτι τέτοιο είναι χρονοβόρο και η Νότιγχαμ θέλει να τελειώνει άμεσα με τον ποδοσφαιριστή.

Από την άλλη μεριά ο Τζιμπούρ επιθυμία να λυθεί το συμβόλαιο του και να μείνει ελεύθερος. Και πιέζει προς αυτή την κατεύθυνση, βάζοντας στο τραπέζι και το γεγονός πως έχει υπογράψει για ακόμα δυο χρόνια. Επομένως θα μπορούσε να έχει και απαιτήσεις.

Το σημαντικό είναι πως και οι δυο πλευρές θέλουν να χωρίσουν. Το περίπλοκο της υπόθεσης είναι πως προς το παρόν, δεν υπάρχει καμία συμφωνία ως προς τον τρόπο που θα χωρίσουν. Πάντως υπάρχει αισιοδοξία και στους Άγγλους και στον παίκτη, πως αυτό θα γίνει σύντομα.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X