Νέα στέγη για την ΑΕΚ

Νέα στέγη για την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SONY DSCΜια νέα συνεργασία ξεκίνησε για την ακαδημία της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, που ανακοίνωσε σήμερα την έναρξη της συνεργασίας της με τα γήπεδα «Tsolis club Mini soccer 5×5», κάνοντας έτσι πέντε τα προπονητικά της κέντρα (υπάρχουν επίσης σε Νέα Φιλαδέλφεια, Μενίδι, Περιστέρι και Γέρακα).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ακαδημία ποδοσφαίρου της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τα γήπεδα «Tsolis club Mini soccer 5×5» τα οποία εδρεύουν στη Νέα Χαλκηδόνα (Δωδεκανήσου 11-15).

Οι προπονήσεις για τους μικρούς αθλητές της Ένωσης έχουν ξεκινήσει εδώ και μερικές μέρες, με τα τμήματα υποδομής που προπονούνται εκεί να είναι κυρίως οι κατηγορίες Mini και Bambini.

Το «Tsolis club Mini soccer 5×5» διαθέτει καφετέρια όπου μπορείτε να απολαύσετε το καφέ ή το ποτό σας, παρακολουθώντας αγώνες έχοντας πανοραμική θέα. Τις μέρες που έχει λιακάδα μπορείτε να απολαύσετε τον ηλιόλουστο καιρό, πίνοντας το ρόφημά σας σε ειδικά διαμορφωμένους εξωτερικούς χώρους, έχοντας οπτική επαφή και με τα δύο γήπεδα. Τέλος, διαθέτει άνετο πάρκινγκ.

Πλέον τα προπονητικά κέντρα γίνονται πέντε, αφού υπάρχουν επίσης αυτά σε Νέα Φιλαδέλφεια, Μενίδι, Περιστέρι και Γέρακα”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X