Συνάντηση της ΟΧΕ με τις ομάδες, λίγο πριν τον μεγάλο τελικό

Η βαθμολογία στην Α1 χάντμπολ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

oxeΠέντε ώρες πριν από την προγραμματισμένη έναρξη του τρίτου και τελευταίου τελικού της Α1 χάντμπολ ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Διομήδη Άργους, που θα αναδείξει την πρωταθλήτρια ομάδα, η ΟΧΕ έχει συνάντηση με τις ομάδες της μεγάλης κατηγορίας. Το παρών θα δώσουν τόσο οι ανδρικοί, όσο και οι γυναικείοι σύλλογοι. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο ΚΕΠ Νέας Ιωνίας, δηλαδή στην περιοχή που λίγες ώρες μετά θα διεξαχθεί ο τρίτος τελικός. Η καρδιά του χάντμπολ σήμερα (21/6) χτυπάει στη Νέα Ιωνία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΟΧΕ

«Με πρωτοβουλία του Προέδρου της ΟΧΕ κ. Παντελή Χατζηιωάννου αύριο στις 14:00 στο ΚΕΠ Νέας Ιωνίας (οδός Πατριάρχου Ιωακείμ 4, πλησίον ηλεκτρικού σταθμού Νέας Ιωνίας) θα υπάρξει συνάντηση με όλους τους Προέδρους των ομάδων της Α1 Ανδρών και Α1 Γυναικών παρουσία του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας.

Σκοπός είναι η ανταλλαγή απόψεων που αφορούν το «αύριο» του αθλήματος, το «μέλλον» των πρωταθλημάτων και θέματα όπως οι Εθνικές ομάδες, η ανάπτυξη, η διαιτησία και η προβολή του αθλήματος».

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X