Τζιμπούρ, Μρτζά, Λάζοβιτς και στο ...βάθος υπάρχει ο Ετέροβιτς για την επίθεση

Τζιμπούρ, Μρτζά, Λάζοβιτς και στο ...βάθος υπάρχει ο Ετέροβιτς για την επίθεση
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

tzimpour mrtza eterovic τζιμπούρ μρτζα ετέροβιτςΤην απάντηση του Μρτζα περιμένουν στην ΑΕΚ και αισιοδοξούν, την ίδια στιγμή που ο Ράφικ Τζιμπούρ πιέζει για να επιστρέψει στην Ένωση, ενώ προτάθηκε και ο Σλοβένος Μάτε Ετέροβιτς.

Στην τελική ευθεία φαίνεται ότι μπαίνει το θέμα απόκτησης επιθετικού από τον δικέφαλο. Οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας έχουν εκφράσει με τον πλέον επίσημο τρόπο τις προθέσεις τους προς τον Ντράγκαν Μρτζα και βρίσκονται εν αναμονή της απάντησής του, έχοντας βέβαια ξεκαθαρίσει ότι δεν σκοπεύουν να περιμένουν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Σε ότι αφορά στον Ντάνκο Λάζοβιτς, η περίπτωσή του έχει μεν ατονήσει, αλλά παραμένει “ανοιχτή”, όσο ο ο Σέρβος στράϊκερ της Παρτιζάν δεν ξεκαθαρίζει τη θέση του.

Την ίδια στιγμή, όπως σας έχει ενημερώσει εδώ και πολύ καιρό το enwsi.gr, o Ράφικ Τζιμπούρ επιθυμεί διακαώς να φορέσει ξανά τα “κιτρινόμαυρα”, έχοντας σκοπό να συνδυάσει το όνομά του με την δυναμική επιστροφή της ομάδας στη Super League. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης του έχει τονίσει επανειλημμένως ότι ναι μεν υπάρχει ταύτιση απόψεων στο συγκεκριμένο θέμα, αλλά απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει πραγματικότητα η επιστροφή του Αλγερινού είναι να μείνει και επίσημα ελεύθερος από τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Αν συμβεί αυτό, τότε θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι θα πραγματοποιηθεί η μεταγραφή.

Το νέο όνομα που προστέθηκε στη λίστα της ΑΕΚ είναι αυτό του Μάτε Ετέροβιτς. Ο 29χρονος Σλοβένος επιθετικός προτάθηκε στους ανθρώπους της Ένωσης και η περίπτωσή του θα εξεταστεί. Την τελευταία πενταετία ο Ετέροβιτς αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Κροατίας, με τη σεζόν που ολοκληρώθηκε να είναι η καλύτερη της καριέρας του σε ότι αφορά στο σκοράρισμα, αφού πέτυχε 19 γκολ σε 34 ματς με τη φανέλα της Ρούνταρ Βελένιε. Ο Σλοβένος έχει ήδη κάνει ένα πέρασμα από τη χώρα μας, αλλά σε μικρότερη κατηγορία, ντυμένος στα χρώματα της Καλαμάτας, την αγωνιστική περίοδο 2009-10 όταν σε 15 παιχνίδια κατάφερε να σκοράρει τέσσερις φορές.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X