Τα μέτρα ασφαλείας του τρίτου τελικού

Στα άκρα πάει ο Διομήδης Άργους, ζητά αλλαγή έδρας του τελικού!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

diomidis aek alvanosΤο Σάββατο στις 19:00 η ΑΕΚ υποδέχεται τον Διομήδη Άργους στο κλειστό της Νέας Ιωνίας, για τον τρίτο τελικό του πρωταθλήματος Α1 χάντμπολ. Μάλιστα, σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα ο οποίος θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τον OTE TV, με την “Ένωση” να εκπροσωπείται από τον Κώστα Σταματιάδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΟΧΕ: 

“Στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας πραγματοποιήθηκε το πρωϊ σύσκεψη για τα μέτρα τάξης, ασφάλειας του 3ου τελικού του Πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Χάντμπολ Ανδρών μεταξύ ΑΕΚ-Διομήδης Άργους που θα γίνει το Σάββατο 21/6/2014 (ώρα έναρξης 19.00, απευθείας τηλεοπτική μετάδοση ΟΤΕ ΤV).

Όπως είναι γνωστό ο 3ος τελικός είναι κεκλεισμένων των θυρών και έτσι όπως αποφασίστηκε στην σύσκεψη, δικαίωμα εισόδου στην αθλητική εγκατάσταση, εκτός των δυο αθλητικών αποστολών (αθλητές, προπονητές, συνοδοί) και των συντελεστών αγώνα (διαιτητές, κριτές, κλπ) έχουν:

Από την ΑΕΚ: 18 άτομα

Από τον Διομήδη Άργους: 18 άτομα

Μέλη Δ.Σ. ΟΧΕ και έχοντες εργασία (υπάλληλοι ΟΧΕ, κλειστού γυμναστηρίου, τηλεοπτικό συνεργείο ΟΤΕ TV).

Η είσοδος θα γίνει με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου ή διπλώματος οδήγησης. Για την είσοδο των ανωτέρω υπάρχει ονομαστική λίστα η οποία έχει αποσταλεί στην Διεύθυνση Βορειοανατολικής Αττικής.

Οι δημοσιογράφοι θα εισέλθουν με την επίδειξη της επαγγελματικής τους ταυτότητας.

Για την αποφυγή ταλαιπωρίας των φίλων του αθλήματος και προς διευκόλυνση των Αρχών, από την ΟΧΕ επισημαίνεται ότι στον αυριανό 3ο τελικό ΑΕΚ-ΔΙΟΜΗΔΗΣ, δεν θα ισχύσει καμία ατέλεια ή κάρτα ελευθέρας εισόδου και ουδείς εκτός των ανωτέρων αναφερομένων δεν θα έχει δικαίωμα εισόδου.

Για την ορθή τήρηση των ανωτέρω η ΟΧΕ προχώρησε στον ορισμό του Κου Γ. Μπεμπέτσου ως επιπλέον delegate, προκειμένου να διασφαλιστεί ο έλεγχος και η ομαλή είσοδος όσων προβλέπεται ότι μπορούν να παρευρεθούν.

Στην σύσκεψη παραβρέθηκαν οι: Κων/νος Λαμπρόπουλος (Αστυνομικός Διευθυντής, Α΄ Βοηθός Διευθυντής της Δ/σνης Βορειοανατολικής Αττικής), Ιωάννης Λύτρας (Αστυνομικός Υποδιευθυντής, Διοικητής Α΄ Α.Τ. Νέας Ιωνίας), Αλέξανδρος Τσιόρκης (Αστυνόμος Β΄, Προϊστάμενος Υποδιεύθυνσης Αθλητικής Βίας Ασφάλειας Αττικής), Κων/νος Παππάς (Αστυνόμος Β’, εκπρόσωπος Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής), Δημήτρης Σταυρακάκης (ειδικός γραμματέας ΟΧΕ), Κώστας Σταματιάδης (εκπρόσωπος ΑΕΚ), Ανδρέας Μούκιος (εκπρόσωπος Διομήδη Άργους), Ερασμία Λάσκαρη (εκπρόσωπος Διοίκησης Κλειστού Γυμναστηρίου Ν. Ιωνίας), Γαβριήλ Σιδηρόπουλος (εκπρόσωπος Δήμου Νέας Ιωνίας)”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X