«Καψούρα» (και) του Μιλοβάνοβιτς ο Μάνταλος, καλή άποψη και για τον Κουρμπέλη

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

mantalos1Στα μεγάλα πλεονεκτήματα του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς που τον έθεσαν βασικό υποψήφιο για τη θέση του τεχνικού διευθυντή στην ΑΕΚ, συγκαταλέγεται η ικανότητα στις πωλήσεις, στο σκάουτινγκ, αλλά και στη γνώμη πολλών αγορών. Ακόμα και της ελληνικής, καθώς αν και ζει αρκετά μακριά, έχει ολοκληρωμένη άποψη για τα νέα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Όπως έχει αποκαλύψει μάλιστα, έχει «καψουρευτεί» ήδη τον Πέτρο Μάνταλο. «Με ενδιέφερε πολύ και ο Μάνταλος, αλλά πήγε στην ΑΕΚ», έλεγε πριν από λίγες εβδομάδες σε συνέντευξη του στο Goal. Εξηγώντας, πως ο νεαρός επιτελικός χαφ έχει στοιχεία που τον καθιστούν περιζήτητο στην ευρωπαϊκή αγορά.

Θέλετε να μάθετε και τους άλλους Ελληνες που ξεχωρίζει; «Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πάντα αξιόλογους ποδοσφαιριστές, νεαρούς με ταλέντο και σπουδαίες προδιαγραφές. Για παράδειγμα, έχω δει από τον ΠΑΟΚ τον Κάτσε και τον Κουλούρη και τους έχω ξεχωρίσει. Από τον Παναθηναϊκό μου αρέσουν ο Ρισβάνης και ο Λαγός. Η Τρίπολη έχει αρκετούς ενδιαφέροντες νεαρούς, όπως τους Κουρμπέλη και Κυριακόπουλο. Ο Βέργος από τον Ολυμπιακό είναι εξαιρετική επιλογή», ανέφερε στην ίδια συνέντευξη ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X