Γενικός Διευθυντής της Ερασιτεχνικής ο Μάνος Μακρής, όπως αποφάσισε το Δ.Σ

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

makrisΣτο χθεσινό διοικητικό συμβούλιο της Ερασιτεχνικής που έγινε στα γραφεία της Λεωφόρου Δεκελείας, συζητήθηκαν μια σειρά από σημαντικά ζητήματα που αφορούν την λειτουργία των τμημάτων, αλλά και την επόμενη μέρα.

Τα πολλά οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν στα περισσότερα τμήματα αναγκάζουν το προεδρείο να πάει σε μια σφικτή πολιτική, ωστόσο υπάρχουν πολλά ανοικτά μέτωπα προς επίλυση.

Το μέλλον των τμημάτων, αλλά και η πολιτική που θα εφαρμοστεί ήταν μερικά από τα θέματα που συζητήθηκαν, ενώ αποφασίστηκε μεταξύ άλλων, ο Μάνος Μακρής να αναλάβει τον ρόλο του γενικού Διευθυντή της Ερασιτεχνικής. Πρόκειται για ένα από τους σημαντικότερους ρόλους στο σωματείο, την ώρα που είναι ο άνθρωπος που «τρέχει» και το ανδρικό τμήμα βόλεϊ της ΑΕΚ.

Είναι σαφές επίσης ότι δεν υπήρξε κάποια σημαντική εξέλιξη για το μέλλον του γυναικείου τμήματος βόλεϊ, ενώ για το χάντμπολ, όλα θα τεθούν επί τάπητος μετά το τέλος του πρωταθλήματος.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X