Περιμένουν την απόφαση του ΑΣΕΑΔ

«Βολές» Τσιλιμπάρη για την αστυνομία που ευθύνεται αλλά δεν τιμωρήθηκε
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÄÉÏÌÇÄÇÓ - ÁÅÊ (ÔÅËÉÊÏÓ ÊÕÐÅËËÏÕ 2013-2014)Λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τρίτο τελικό της ΑΕΚ με τον Διομήδη Άργους (που θα διεξαχθεί αύριο κεκλεισμένων των θυρών στις 19:00 στο κλειστό της Νέας Ιωνίας), οι “κιτρινόμαυροι” βρίσκονται εν αναμονή της απόφασης του ΑΣΕΑΔ για την έφεση που είχαν καταθέσει.

Η Ένωση έχει τιμωρηθεί από τον αθλητικό δικαστή, με ποινή 6 αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών και 80.000 ευρώ για τα όσα συνέβησαν στο κλειστό της Κυψέλης, ωστόσο κατέθεσε έφεση, με την οποία ζητά την μείωση της συγκεκριμένης ποινής καθώς ο τελικός δεν αναβλήθηκε με δική της υπαιτιότητα. Η απόφαση του ΑΣΕΑΔ αναμένεται να φτάσει σήμερα στα προσωρινά γραφεία της Ερασιτεχνικής και στην ΑΕΚ ευελπιστούν να δικαιωθούν. Σε διαφορετική περίπτωση η ομάδα θα πρέπει να παίξει 8 ματς χωρίς τον κόσμο της (ο αθλητικός δικαστής την τιμώρησε χθες με ακόμα 2 αγωνιστικές για άλλα κατηγορητήρια), αρχής γενομένης από αύριο στον τελικό του πρωταθλήματος.

ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X