Μρτζα και Λάζοβιτς παραμένουν στο προσκήνιο με την ΑΕΚ να θέλει άμεσα απαντήσεις

Μρτζα και Λάζοβιτς παραμένουν στο προσκήνιο με την ΑΕΚ να θέλει άμεσα απαντήσεις
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

lazovic mrtzaΗ ΑΕΚ έχει κάνει τις προτάσεις της προς τον Ντράγκαν Μρτζά και τον Ντάνκο Λάζοβιτς, αλλά ο χρόνος περνάει και οι “κιτρινόμαυροι” πιέζουν τους δύο παίκτες για να μη μείνει πίσω ο προγραμματισμός.

Την ίδια στιγμή που ο Λάζοβιτς συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία του με την Παρτιζάν και κερδίζει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί, απ’ την πλευρά του Ερυθρού Αστέρα έγινε κίνηση προσέγγισης του Μρτζα προκειμένου να βρεθεί συμβιβαστική λύση και να αποσύρει την προσυγή του. Ο διεθνής επιθετικός όμως φαίνεται να έχει πάρει τις αποφάσεις του και το γεγονός αυτό συμφέρει την ΑΕΚ, η οποία ναι μεν παρακολουθεί διακριτικά τις δύο περιπτώσεις, αλλά δεν είναι διατεθειμένη να περιμένει για πολύ τους Σέρβους.

Εννοείται ότι οι δύο έμπειροι επιθετικοί παραμένουν στο προσκήνιο και ειδικά ο Ντράγκαν Μρτζα, η περίπτωση του οποίου πάντως θεωρείται εξαιρετικά δύσκολη, αφού φέρεται να έχει προτάσεις κι από ομάδες άλλων χωρών. Απ’ την πλευρά της Ένωσης υπάρχει η επιθυμία να λήξουν τα δύο συγκεκριμένα μεταγραφικά θέματα όσο το δυνατόν πιο σύντομα, ώστε να γνωρίζουν που βαδίζουν και να μην τραβήξουν πολύ οι υποθέσεις.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X