Πρώτη επιλογή ο Μιλοβάνοβιτς

Πρώτη επιλογή ο Μιλοβάνοβιτς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

milovanovic2-μιλοβανοβιτςΓια την ΑΕΚ η επιλογή δεν ήταν εύκολη. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος ήταν και παραμένει κεφάλαιο για τον σύλλογο, αλλά η απειρία του σε μια νευραλγική θέση ήταν ανασταλτικός παράγοντας. Στην Ενωση επιθυμούν πλέον ο τεχνικός διευθυντής να έχει γνώση του αντικειμένου, ευρύ πεδίο επαφών, ολοκληρωμένη ατζέντα και δυνατότητα να ανοίξει ορίζοντες σε νέες αγορές. Και αυτός φαίνεται πως είναι ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς.

Δουλεύοντας επί δυόμιση χρόνια στην Λας Πάλμας, ο Μιλοβάνοβιτς έχει επιτελέσει μικρό θαύμα. Εκανε μια μικρή νησιωτική ομάδα να διεκδικεί (στον δεύτερο τελικό της Κυριακής), την άνοδο της έπειτα από χρόνια στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Αυτό ενδεχομένως να αποτελέσει και ζήτημα για τον Μιλοβάνοβιτς. Βλέπετε, η διαχείριση μιας ομάδας στη μεγάλη κατηγορία της Ισπανίας, είναι μια πρόκληση. Συν τοις άλλοις, υπάρχει έντονη φημολογία και για ενδιαφέρον από άλλη ισπανική ομάδα της πρώτης κατηγορίας.

Βέβαια, η ΑΕΚ ξέρει που μπορεί να ποντάρει. «Περιμένω να τελειώσω τη σεζόν. Η οικογένεια και οι φίλοι στη Σερβία μου λείπουν. Το νησί είναι απομονωμένο. Θα με ενδιέφερε μελλοντικά κάποια συνεργασία με ελληνική ομάδα. Παρακολουθώ το ελληνικό ποδόσφαιρο», έλεγε πριν από λίγες εβδομάδες (29 Μαΐου) σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Goal. Και είχε αναφερθεί με κολακευτικά λόγια για τη νέα προσπάθεια. «Βλέπω ακόμα και τις μικρές κατηγορίες, ενημερώνομαι για το πρωτάθλημα υποδομών. Εύχομαι στην ΑΕΚ να επιστρέψει γρήγορα στη θέση της. Και τώρα έχω πολλή εμπιστοσύνη στο δίδυμο Μελισσανίδη, Μπάγεβιτς για το μέλλον της ΑΕΚ».

Ο Μιλοβάνοβιτς δεν απάντησε σε καμία από τις δεκάδες κλήσεις που δέχθηκε χθες από την Ελλάδα. Σε άτομα του πολύ στενού περιβάλλοντος του, εξακολουθούσε να μην ανοίγει χαρτιά. Αλλωστε, για να είμαστε ακριβείς, χθες έπαιζε τη μισή χρονιά στον πρώτο τελικό της Λας Πάλμας με αντίπαλο την Κόρδοβα. Και ως επαγγελματίας, θέλει πρώτα να ολοκληρώσει την Κυριακή τη μία αποστολή και στη συνέχεια να ξεκαθαρίσει εάν θα επιστρέψει στην αγαπημένη του ΑΕΚ.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X