Τα ...παίζει όλα για όλα την Κυριακή η Λας Πάλμας του Μιλοβάνονιτς

Τα ...παίζει όλα για όλα την Κυριακή η Λας Πάλμας του Μιλοβάνονιτς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

milovanovits milovanovic μιλοβάνοβιτςΙσόπαλη χωρίς γκολ αναδείχθηκε πριν λίγο η Λας Πάλμας του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς στον πρώτο τελικό για τα πλέϊ οφ ανόδου κόντρα στην Κόρδοβα. Την Κυριακή κρίνεται το ποια ομάδα θα αγωνίζεται του χρόνου στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Το enwsi.gr σας έχει ήδη ενημερώσει για την προσπάθεια που κάνει η ομάδα του “Μίλο” προκειμένου να πετύχει τον στόχο της ανόδου στην πρώτη κατηγορία της Ισπανίας, μέσω των πλέϊ οφ. Στην έδρα της Κόρδοβα, η Λας Πάλμας πήρε λευκή ισοπαλία και πλέον την Κυριακή θα έχει την ευκαιρία στην έδρα της με νίκη να κατακτήσει το “χρυσό εισιτήριο”. Στην ημιτελική φάση των πλέϊ οφ, η ισπανική ομάδα είχε επικρατήσει με δύο νίκες της Χιχόν και έφτασε μέχρι τον τελικό.

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς έχει ήδη ενημερώσει τους ανθρώπους της ΑΕΚ ότι πρώτα θα περιμένει την εξέλιξη του δεύτερου τελικού, προκειμένου να φανεί αν η ομάδα του προβιβασθεί στην κορυφαία κατηγορία και μετά θα επικοινωνήσει ξανά μαζί τους για να τους απαντήσει οριστικά. Αν η Λας Πάλμας πάρει την άνοδο, δεν αποκλείεται να αλλάξουν τα έως τώρα δεδομένα.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X