Ο «Μίλο» και οι άλλοι

Ο «Μίλο» και οι άλλοι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

milovanovic1-μιλοβανοβιτςΠολύ κοντά στην λύση του θέματος του τεχνικού διευθυντή φαίνεται πως βρίσκεται η ΑΕΚ. Το enwsi.gr σας αποκάλυψε από χθες πως πρόκειται για πρόσωπο από την αγορά της πρώην Γιουγκοσλαβίας και το πρωί σας ανέδειξε τα ονόματα που είχαν ξεχωρίσει, ανάμεσα στα οποία βρισκόταν και ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς. Όπως φαίνεται, ο Σέρβος πρώην παίκτης της ΑΕΚ και νυν τεχνικός διευθυντής της ισπανικής Λας Πάλμας έχει ξεκάθαρο προβάδισμα για να διαδεχθεί τον Νίκο Λυμπερόπουλο.

Μεγάλα ατού του Μιλοβάνοβιτς η δυνατότητα να μιλά απευθείας με τον Μελισσανίδη και τον Μπάγεβιτς. Με τον «τίγρη» γνωρίζονται από την εποχή που αγωνιζόταν στην ΑΕΚ, με τον Ντούσκο διατηρεί επαφή εδώ και χρόνια. Επίσης, είναι πρόσωπο που γνωρίζει άριστα την ισπανική και την πορτογαλική αγορά, καθώς για χρόνια δουλεύει στην Λας Πάλμας και έχει αγωνιστεί και στην Πορτογαλία.

Ο Μιλοβάνοβιτς ήταν σφίγγα για το μέλλον του σε προσπάθεια επικοινωνίας. Αλλωστε, έχει τον πρώτο τελικό των πλέι οφ της Β’ εθνικής της Ισπανίας με την Λας Πάλμας και την Κυριακή θα είναι το τελευταίο ματς. Αυτό ίσως να είναι και το μεγαλύτερο πρόβλημα, καθώς εάν η μικρή Λας Πάλμας κερδίσει την άνοδο στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, αυτό ενδεχομένως να αλλάξει τα δεδομένα.

Γι’ αυτό και στην ΑΕΚ έχουν κάποιες ακόμα περιπτώσεις ανοιχτές. Για παράδειγμα, υπήρξαν επαφές με τον Λάζο Λιπόσκι, τον πρώην τεχνικό διευθυντή της Ανζί και ένα σημαντικό όνομα στον χώρο. Στην Ενωση προτάθηκε και ο Νίκολα Μάλμπασα, ο πρώην αριστερός μπακ της ομάδας, που πλέον ενεργεί ως τεχνικός διευθυντής στο πρωτάθλημα του Μαυροβουνίου. Ωστόσο, ο Μιλοβάνοβιτς είναι η πρώτη επιλογή.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X