Δεν εγκαταλείπει την «μάχη» ο κόσμος της ΑΕΚ, νέο ραντεβού αύριο στη Νέα Φιλαδέλφεια

Δεν εγκαταλείπει την «μάχη» ο κόσμος της ΑΕΚ, νέο ραντεβού αύριο στη Νέα Φιλαδέλφεια
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÓÕËËÁËÇÔÇÑÉÏ ÔÙÍ ÖÉËÁÈËÙÍ ÔÇÓ ÁÅÊ ÓÔÇ ÍÅÁ ÖÉËÁÄÅËÖÅÉÁΠερισσότεροι από 500 οπαδοί της ΑΕΚ βρέθηκαν σήμερα το απόγευμα στη Νέα Φιλαδέλφεια, στο σημείο συνάντησης που είχε δοθεί από την τελευταία ανακοίνωση της Original. Απόλυτα ειρηνικά διαδήλωσαν υπέρ της κατασκευής γηπέδου στη περιοχή και με συνθήματα έδειξαν ότι η «Αγιά Σοφιά» είναι… μονόδρομος.

Περίπου μία ώρα μετά την προγραμματισμένη ώρα συγκέντρωσης, άρχισε να διαλύεται ο κόσμος αφού δίνει πλέον ραντεβού για αύριο Παρασκευή, ίδια ώρα, στο ίδιο σημείο. Και αυτό διότι η ανοιχτή συζήτηση των κατοίκων της Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας που αντιτίθενται στο σχέδιο της ΑΕΚ για το νέο της γήπεδο μετατέθηκε για αύριο.

Οπότε αναμένεται και αύριο δυναμικό παρόν από την οικογένεια της ΑΕΚ που ξέρει ότι αυτό το έργο είναι το μεγαλύτερο στην ιστορία της ομάδας, έργο πνοής και θα βοηθήσει πάρα πολύ και τη περιοχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ LIVE ΣΤΟ ENWSI.GR ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

Ο κόσμος αρχίζει και διαλύεται και δίνει νέο ραντεβού αύριο, ίδια ώρα, στο ίδιο σημείο.

Υπάρχει έντονος εκνευρισμός στον κόσμο διότι ενημερώθηκαν ότι η συζήτηση των κατοίκων κατά του γηπέδου της ΑΕΚ θα γίνει αύριο

Περισσότεροι από 500 οπαδοί της ΑΕΚ βρίσκονται αυτή την ώρα στο σημείο συνάντησης.

Συνθήματα υπέρ του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια από τους φίλους της ομάδας

Ατματσίδης, Σεραφείδης και Νεστορίδης στο πλάι των οπαδών της ΑΕΚ

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X