Ο Γιαννόπουλος υποκλίνεται στον Αλέξη Αλβανό

Ο Γιαννόπουλος υποκλίνεται στον Αλέξη Αλβανό
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÅËËÁÄÁ - ÂÏÓÍÉÁΟ Αλέξης Αλβανός, ο τελευταίος μεγάλος Έλληνας χαντμπολίστας, σταμάτησε από την εθνική ομάδα μετά από μια πολύχρονη προσφορά στο άθλημα. Ο Κώστας Γιαννόπουλος συμπαίκτης του στην ΑΕΚ πέρυσι και στην εθνική ομάδα, μέσω του Facebook του είπε το δικό του ξεχωριστό «αντίο» και υποκλίθηκε στην μεγάλη προσωπικότητα του και την τεράστια προσφορά του στο χάντμπολ.

Αναλυτικά ότι έγραψε:

«Σήμερα αποσύρθηκε ίσως ο ποιοτικότερος Ελληνας χαντμπωλιστας απο την Εθνική ομαδα και το άθλημα ειναι ηδη πιο φτωχό.Ειχα την τιμή να του αφιερώνω γκολ την ημέρα που χρειάστηκε να τον αντικαταστησω σε ματς πρόκρισης με το Βέλγιο και πρεπει να πω πως δυο χρονια τωρα ο Αλέξης με πήρε απο το χέρι και με έμαθε να περπατάω στο γήπεδο…πιστεύω πως η φανέλα του πρεπει να αποσυρθεί μαζί του όπως και των υπολοίπων παιδιών της χρυσής γενιάς γιατι όλοι αυτοί ειναι πηγή έμπνευσης για όλους.

υγ: ποιος θα ξεχάσει το γκολ του στο τέλος απο τα 12 μέτρα το 2006 με την Γαλλία;»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X