Κρίσιμο Δ.Σ της Ερασιτεχνικής το απόγευμα, με πολλά ανοικτά μέτωπα για τα τμήματα

ΦΩΤΟ από τη Γ.Σ. της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γενική συνέλευση Ερασιτεχνικής ΑΕΚ Geniki Sinelefsi Erasitechnikis AEKΠολλα είναι τα ανοικτά μέτωπα που υπάρχουν στην ατζέντα τη Ερασιτεχνικής και κάποια απο αυτά αναμένεται να συζητηθούν σήμερα στο διοικητικό συμβούλο της “Μάνας” ΑΕΚ που θα διεξαχθεί στα γραφεία της Λεωφόρου Δεκελείας στις 17.00.

Είναι σαφές ότι υπάρχουν αρκετά τμήματα στα οποία δεν φαίνεται να υπάρχει φως και το σημερινό συμβούλιο θα προσπαθήσει να κάνει εν μέρει τον αρχικό σχεδιασμό. Να δημιουργήσει το αρχικό πλαίσιο για την φιλοσοφία με την οποία θα πορευτεί τη νέα χρονιά η ερασιτεχνική, αλλά και τα τμήματα της.

Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί είναι ότι αυτή την φορά δεν στάθληκε λίστα στα μέλη της Ερασιτεχνικής, με τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, αφού υπάρχουν πολλά ανοικτά μέτωπα, στα οποία αναζητείται λύση.

Το προεδρείο αναμένεται να προτείνει κάποιες λύσεις, αλλά κυρίως θα συζητηθεί και το οικονομικό πλάνο με το οποίο θα πορευτούν άπαντες την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Ενώ θα γίνει κουβέντα και για την στέγαση σε καινούργια γραφεία.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X