Δεν καταθέτει άλλη έφεση η ΑΕΚ

Δεν καταθέτει άλλη έφεση η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÁÅÊ - ÄÉÏÌÇÄÇÓΑκόμα δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών θα πρέπει να εκτίσει η ΑΕΚ έπειτα από την σημερινή απόφαση του αθλητικού δικαστή που την είχε καλέσει σε απολογία για τα όσα είχαν συμβεί στο ματς της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ αλλά και στον πρώτο τελικό με τον Διομήδη Άργους (η ΑΕΚ αρχικά είχε ζητήσει και είχε πάρει αναβολή και απολογήθηκε χθες). Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι με βάση προηγούμενα δεδικασμένα και ενώ το κατηγορητήριο ήταν βαρύ, ο αθλητικός δικαστής δεν εξάντλησε την αυστηρότητα του στην Ένωση.

Έτσι οι “κιτρινόμαυροι” ιθύνοντες αποφάσισαν να μην προσφύγουν στο ΑΣΕΑΔ κατά της σημερινής απόφασης και η συγκεκριμένη ποινή θα παραμένει ως έχει. Βέβαια, όπως σας ενημέρωσε νωρίτερα το enwsi.gr, στην ΑΕΚ αισιοδοξούν ότι το ΑΣΕΑΔ θα μειώσει την ποινή που αφορά όσα συνέβησαν στον τρίτο τελικό καθώς αυτός δεν αναβλήθηκε με υπαιτιότητα της.

ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X