Κίνηση που θα την αλλάξει επίπεδο ετοιμάζει η ΑΕΚ με τον νέο τεχνικό διευθυντή

Κίνηση που θα την αλλάξει επίπεδο ετοιμάζει η ΑΕΚ με τον νέο τεχνικό διευθυντή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

melissanidis-bajevic-μελισσανιδης-μπαγεβιτςΗ ΑΕΚ ετοιμάζεται για…εκτόξευση. Η προσεχής σεζόν είναι απλά το σκαλοπάτι προς τη μεγάλη επιστροφή και έπειτα την απογείωση της Ενωσης. Και η συμφωνία με τον νέο τεχνικό διευθυντή που θα αναλάβει τον σχεδιασμό και την στρατηγική της ομάδας, θα είναι ενταγμένη προς αυτή την κατεύθυνση. Μελισσανίδης και Μπάγεβιτς δεν αναζήτησαν μια «συμβατική» λύση εντός των τειχών, αλλά θέλησαν να ανοίξουν «παράθυρο» στην Ευρώπη.

Γι’ αυτό ο νέος τεχνικός διευθυντής είναι από το εξωτερικό και σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές από την πρώην Γιουγκοσλαβία. Ηταν εύλογο, πως από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησε η πληροφορία από το ρεπορτάζ του enwsi.gr, η ονοματολογία έδωσε και πήρε: Σαμπανάντζοβιτς, Μιγιάτοβιτς, Μάλμπασα, Λιπόσκι, Μάριτς, Μιλοβάνοβιτς συζητήθηκαν, δίχως κανείς από την ΑΕΚ να επιβεβαιώνει ή να διαψεύδει κάτι. Για το μόνο που ήταν βέβαιοι είναι πως οι εξελίξεις θα είναι άμεσες και πως θα πρόκειται για κίνηση που θα κάνει τη διαφορά.

Όλα δείχνουν πως το θέμα θα έχει ξεκαθαρίσει ως το τέλος αυτής ή τις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Καλά πληροφορημένες πηγές όριζαν εντός του Σαββατοκύριακου τις εξελίξεις. Επισημαίνεται πάντως, πως στην ΑΕΚ εμφανίζονται απόλυτα ήρεμοι και κατασταλαγμένοι για την επιλογή τους. Και εξέφραζαν την πεποίθηση, πως αυτή η κίνηση μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα για την ομάδα και να της δώσει ακόμα μεγαλύτερη προοπτική.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X