Αυτός είναι ο ...γνωστός στην ΑΕΚ Πεπ Σεγκούρα

Αυτός είναι ο ...γνωστός στην ΑΕΚ Πεπ Σεγκούρα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

seguraΔιαβάστε ποιος είναι ο Πεπ Σεγκούρα, για τον οποίο σας αποκάλυψε τo enwsi.gr ότι είχε συνάντηση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Δεν είναι άγνωστος στους ανθρώπους της ΑΕΚ ο Ισπανός προπονητής και καθηγητής φυσικής αγωγής. Γεννημένος το 1959, για πρώτη φορά φόρεσε τη φόρμα του δικεφάλου το καλοκαίρι του 2006 ως άμεσος συνεργάτης του Λορένσο Σέρα Φερέρ. Δεν ήταν όμως η πρώτη συνεργασία μεταξύ των δύο. Τέσσερα χρόνια νωρίτερα είχαν αναλάβει τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα, με τον Σεγκούρα να είναι και ένας εκ των σκάουτερ της ομάδας. Το 2003 εκτός απ’ το να ανακαλύπτει ταλέντα για τους μπλαουγκράνα ανέλαβε και βοηθός προπονητή στη β’ ομάδα της Μπαρτσελόνα, ενώ συγχρόνως δίδασκε και στο πανεπιστήμιο της Γέϊδα.

Το 2006 ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα και μετά από την παρουσία του στην Ένωση, τη σεζόν 2007-2008 πήγε σατον Ολυμπιακό αρχικά ως συνεργάτης του Τάκη Λεμονή και στη συνέχεια ως πρώτος προπονητής των “ερυθρόλευκων. Το 2009 ο Πεπ Σεγκούρα έκανε το μεγάλο βήμα και αποδέχθηκε την ιδιαίτερα τιμητική πρόταση της Λίβερπουλ να αναλάβει τεχνικός διευθυντής στις ακαδημίες των “κόκκινων”, όπου και είχε άμεση συνεργασία με τους προπονητές της ομάδας για την ανάδειξη ταλέντων. Τον Μάρτιο του 2011 η διοίκηση της Λίβερπουλ ανακοίνωσε ότι απολύθηκε ο προπονητής της β’ ομάδας, Τζον Μακ Μάχον, με τον Πεπ Σεγκούρα να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία ως το φινάλε της σεζόν.

Οι εξαιρετικές σχέσεις που διατηρεί με ανθρώπους του ποδοσφαίρου τόσο στην Αγγλία, όσο και στην Ισπανία, αλλά και οι γνώσεις του στο χώρο του ποδοσφαίρου και των ακαδημιών είναι από τους κυριότερους λόγους για τους οποίους βρέθηκε ξανά στη χώρα μας προκειμένου να συζητήσει μια νέα συνεργασία με την ΑΕΚ.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X