Βασιλόπουλος: «Να κάνουμε παρέμβαση στη Βουλή, κινδυνεύει το άλσος μας»

Βασιλόπουλος: «Ψήφος με ξεκάθαρη εντολή για εμάς»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

vasilopoulos Βασιλόπουλος ΣΥΡΙΖΑ ΑΕΚ Νέα ΦιλαδέλφειαΟ Δήμαρχος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας Άρης Βασιλόπουλος συνεχίζοντας την δυναμική του στάση απέναντι στο ρυθμιστικό σχέδιο και τα άρθρα που αφορούν το σχέδιο της ΑΕΚ για την «Αγιά Σοφιά», χθες έκανε παρέμβαση στο Δημοτικό Συμβούλιο Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας και ζήτησε να παρέμβει ο Δήμος στη Βουλή. Με λίγα λόγια να δείξει στην Επιτροπή που συζητά το ρυθμιστικό Αττικής – Θεσσαλονίκης την αρνητική του στάση στις διατάξεις που έχουν προταθεί.

Ο Δήμαρχος που αναλαμβάνει καθήκοντα την 1η Σεπτέμβρη και για τα επόμενα πέντε χρόνια στο χθεσινό πρώτο μετεκλογικό Δημοτικό Συμβούλιο είπε χαρακτηριστικά «Έχουμε ζητήσει Δημοτικό Συμβούλιο για το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ από τις 8 Απριλίου. Δεν μπορεί στη Βουλή να καλούνται εκπρόσωποι εταιριών για το ρυθμιστικό σχέδιο και να μην είναι ο Δήμος. Ζητήσαμε από την αρμόδια Επιτροπή της Βουλής, να είναι εκεί η νυν Δήμαρχος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας. Έχουμε ζητήσει να μπει στα θέματα, το είχα ζητήσει και εγώ σε τηλεφωνική επικοινωνία με την κ.Αποστολάκη. Το ζητάμε και τώρα να μπει για να το συζητήσουμε.

Στο αιτιολογικό μας λέμε ότι κινδυνεύει το άλσος με το νέο ρυθμιστικό σχέδιο. Να βγει σύντομα από το Δημοτικό Συμβούλιο μια στάση απέναντι στο σχέδιο. Να κρατήσει το άλσος τον δασικό του χαρακτήρα. Να μην φύγει από τα χέρια του Δήμου, να μην εμπορευματοποιηθεί. Να παραμείνει ως έχει. Να μην δώσουμε τίποτε. Έχει ανοίξει η συζήτηση στη Βουλή, πρέπει να πάει και ο Δήμος να παρέμβει. Να πούμε ότι διαφωνούμε με τις προτεινόμενες διατάξεις του ρυθμιστικού. Να ασκήσουμε έτσι και μια πολιτική πίεση. Να διασφαλίσουμε την Δημοκρατία, την ελευθερία του συναθροίζεσθε και την ελευθερία της έκφρασης στη πόλη. Έχουμε γίνει μάρτυρες πολύ άσχημων πραγμάτων τον τελευταίο καιρό. Πράγματα ανεπίτρεπτα, που θυμίζουν άλλες εποχές. Την Πέμπτη μάθαμε έχει συζήτηση κατοίκων για το θέμα και μαθαίνουμε κάποιοι θέλουν να την αποτρέψουν. Έχουμε την ευθύνη ως Δημοτικό Συμβούλιο την ευθύνη να διασφαλίσουμε την Δημοκρατία και την ελευθερία της έκφρασης στην πόλη μας».

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X