Περιμένει την ελευθερία του ο Μρτζα και έπειτα θα συζητήσει για τις προτάσεις

Περιμένει την ελευθερία του ο Μρτζα και έπειτα θα συζητήσει για τις προτάσεις
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

mrtza-μρτζαΗ περίπτωση του Ντράγκαν Μρτζα επέστρεψε στη μεταγραφική ατζέντα της ΑΕΚ όσο δεν απαντά ο Λάζοβιτς και εκκρεμεί το θέμα του Τζιμπούρ. Αλλά και εδώ για να υπάρξει ουσιαστική διαπραγμάτευση, θα πρέπει να υπάρξουν συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Πρώτιστα, να βρεθεί λύση με τον Ερυθρό Αστέρα. Ο 30χρονος φορ δεσμεύεται με συμβόλαιο από τους «κόκκινους» του Βελιγραδίου, αλλά του οφείλονται πολλά χρήματα και έτσι γίνεται συζήτηση για να μείνει ελεύθερος δίχως να κάνει προσφυγή.

Βέβαια, ειδικά εάν μείνει ελεύθερος, είναι εύλογο πως ο Μρτζα θα κινήσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων. Παίκτης σε καλή ποδοσφαιρική ηλικία, με εξαιρετική σεζόν (19 γκολ σε 27 ματς), δυνατός, γρήγορος, με έφεση στο σκοράρισμα, ικανότητα να τοποθετεί καλά το σώμα του ως φορ περιοχής, καλή τεχνική και εν ενεργεία διεθνής. Εξαιρετικό πακέτο, που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων από Ρωσία, Τουρκία και Γαλλία.

Η ΑΕΚ μπορεί να μπει στην υπόθεση. Το κασέ του Μρτζα δεν φαίνεται πως υπερβαίνει τις 300-400.000 ευρώ τον χρόνο. Σημαντικό πλεονέκτημα για την Ενωση είναι πως οι Σέρβοι έχουν πολύ ψηλά στη συνείδηση τους την ομάδα (καίτοι αγωνίζεται στη Β΄ Εθνική), ενώ έλκονται από την Αθήνα και τον τρόπο ζωής που μοιάζει πολύ με τον δικό τους. Ετσι, υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις, ο Μρτζα μπορεί να αποτελέσει μια λύση για την επίθεση της ΑΕΚ.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X